Survivor Spoiler – Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεσπάει – Η Δαλάκα ξεφτιλίζεται

Survivor Spoiler – Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν κρατήθηκε και έριξε βαρύ κράξιμο στην Κατερίνα Δαλάκα για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι 2024, κατηγορώντας την ότι αμαυρώνει το όνομά της και αναλώνεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Spoiler – Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεσπάει – Η Δαλάκα ξεφτιλίζεται

Σε συνέντευξή της στο “Γεια σου”, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εξέφρασε την έντονη έκπληξή της για τη συμπεριφορά της Ασημίνας στο Survivor, χαρακτηρίζοντας την οργισμένα. Τονίζοντας ότι η ίδια όταν συμμετείχε στο ριάλιτι είχε τρόπους και δεν είχε χρειαστεί να φωνάξει, εξέφρασε τη βαρύτητα της κούρασης της από το ακατάπαυστο ούρλιαγμα της Ασημίνας. Ωστόσο, το κύριο βέλος της κριτικής της Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατευθύνθηκε προς την Κατερίνα Δαλάκα.

Αναφέροντας ότι η Δαλάκα αμαυρώνει το όνομά της με την συμμετοχή της στο Survivor για τέταρτη φορά, εξέφρασε την άποψη ότι έχει αναλώσει το κύρος της. Θυμήθηκε το περσινό περιστατικό με το κλεψιά σάντουιτς και τόνισε ότι αν της ξανατύχει κάτι παρόμοιο, θα είναι επιβλαβές για την εικόνα της. Με αυστηρότητα και αποφασιστικότητα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατέληξε ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν βγαίνει κερδισμένη από αυτή τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και προειδοποίησε ότι αν συμβούν παρόμοια περιστατικά, θα υπονομευθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της.

Συνοψίζοντας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν κρατάει τα λόγια της και εκφράζει την ανησυχία της για τον τρόπο που η Κατερίνα Δαλάκα συμπεριφέρεται στο Survivor, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η συμμετοχή της απειλεί το κύρος και την εικόνα της. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor