Survivor Spoiler – Γροθιά στο στομάχι τα λόγια της – Εγκαταλείπει

Survivor Spoiler – Το ριάλιτι επιβίωσης επανήλθε μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, φέρνοντας νέους Μαχητές και επανεμφανιζόμενους Διάσημους. Το δεύτερο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 8/1, εμφανίζοντας από νωρίς ένταση, παρεξηγήσεις, τσακωμούς και απρόοπτα.

Survivor Spoiler – Γροθιά στο στομάχι τα λόγια της – Εγκαταλείπει

Η Δώρα Νικολή, “λυγίζοντας” μπροστά στην κάμερα, ανέφερε πώς κόντεψε να χάσει το τέταρτο της παιδί και περιέγραψε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η οικογένειά της. Στο προηγούμενο επεισόδιο, οι παίκτες ανέλυσαν την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, τη Δώρα Νικολή. Οι κόκκινοι θεωρούν την απόφαση των μπλε άδικη, ενώ οι μαχητές διαφωνούν στα κριτήρια αξιολόγησης. Η ίδια επισήμανε την άδικη ψηφοφορία και τόνισε πως, αν γνώριζαν τη δύναμη της, δεν θα αγχώνονταν για την πορεία της.

Το Survivor είναι παιχνίδι ανατροπών, με οικειοθελείς αποχωρήσεις από τα πρώτα επεισόδια. Στον νέο κύκλο, παρατηρούνται σκέψεις αποχώρησης, με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου να καταρρέει μετά τους αγώνες. Παρά τις εκφράσεις αντιδικίας, εκείνη επιστρέφει από το νοσοκομείο δηλώνοντας έτοιμη για νέα μάχη. Η Δώρα Νικολή αναφέρεται σε πολλά δύσκολα περιστατικά που έχει ξεπεράσει, από τον χαμό του παιδιού της έως τις οικονομικές δυσκολίες και τις αλλαγές στη ζωή της οικογένειάς της.

Το παιχνίδι συνεχίζει να παρέχει στιγμές έντασης και συναισθηματικών ανατροπών, καθιστώντας το αναμφίβολα ένα από τα πιο δυναμικά ριάλιτι επιβίωσης. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor