Survivor spoiler: Επιστροφή – Ποιοι μπαίνουν στην κούρσα για παρουσιαστές;

Survivor spoiler: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Σάκης Κατσούλης βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή τους στο νησί του Άγιου Δομίνικου, αλλά αυτή τη φορά όχι για το Survivor, αλλά για το νέο ριάλιτι του καναλιού ΣΚΑΪ, με τίτλο «I’m a celebrity, get me out of here».

Survivor spoiler: Επιστροφή – Ποιοι μπαίνουν στην κούρσα για παρουσιαστές;

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor εξετάζονται για τη θέση του παρουσιαστή στο πλευρό του Γιώργου Λιανού σε αυτό το νέο ριάλιτι. Παρόλο που το πρόγραμμα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τα γυρίσματά του, υπήρξαν καθυστερήσεις, κυρίως λόγω της αναζήτησης των διαγωνιζομένων. Ωστόσο, δύο κριτές έκπληξη φαίνεται ότι έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Ενώ ο Γιώργος Λιανός έχει επιβεβαιωθεί ως ένας από τους δύο παρουσιαστές, η θέση του δεύτερου παρουσιαστή παραμένει ακόμη ανοικτή. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Σάκης Κατσούλης αποτελούν δύο από τους κύριους υποψηφίους για αυτή τη θέση, με την τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σύντομα.

SURVIVOR GREECEsurvivor greece 2023survivor greece 2023 skaisurvivor greece skaisurvivor skaiSurvivor Spoilersurvivor trailerSurvivor βασαλοςSurvivor κατσουληςSurvivor τρειλερ