Survivor Spoiler – Επιστρέφει ο Mr Batchelor και γίνεται ΧΑΜΟΣ

Survivor Spoiler – Εντός των επόμενων 10 ημερών, αναμένεται η ανακοίνωση των παικτών που θα συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης survivor 2024, καθώς έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία αυτής της διαδικασίας.

Survivor Spoiler – Επιστρέφει ο Mr Batchelor και γίνεται ΧΑΜΟΣ

Πρόσφατα, αποκαλύψαμε μια νέα συμφωνία. Η Ατζούν Μίντια, με γνώμονα την προτίμησή της προς ορισμένους παίκτες, επιθυμεί έντονα την επανεμφάνιση τους στο Survivor 2024 spoiler. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς, γνωστός για τον αντίκτυπο που είχε προκαλέσει στην πρώτη του συμμετοχή, παραμένει ένας από τους αγαπημένους παίκτες, παρά τις νομικές διενέξεις του με την παραγωγή λόγω της συμμετοχής του στο The Bachelor του Alpha. Ο Τούρκος παραγωγός γνωρίζει ότι η τηλεθέαση θα αυξηθεί σημαντικά με την παρουσία του Παππά, ο οποίος αποδεικνύεται ασύγκριτος στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσφέρει στον Παππά μια αμοιβή που ξεπερνά τα 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως, με την πιθανότητα το ποσό αυτό να φτάνει σχεδόν το διπλάσιο. Το ακριβές ποσό δεν έχει διαρρεύσει, αλλά φαίνεται πως είναι το μεγαλύτερο που έχει προσφερθεί ποτέ.

Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται να έχει συμφωνήσει αρχικά με την παραγωγή και ετοιμάζεται για μια εντυπωσιακή επιστροφή στο Survivor. Οι λόγοι της επιστροφής του δεν είναι μόνο οικονομικοί αλλά και επαγγελματικοί, καθώς μετά την συμμετοχή του στο The Bachelor, επιθυμεί να επανέλθει στην επικαιρότητα μέσω του Survivor.

Τι γνώμη έχετε για την επιστροφή του Αλέξη Παππά στο Survivor; Θεωρείτε ότι η παρουσία του θα αυξήσει σημαντικά την τηλεθέαση; Ποιες πιστεύετε ότι είναι οι πραγματικές του προθέσεις για την επιστροφή του στο παιχνίδι;

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

news survivorSPOILERspoiler survivorspoiler σαρβαιβορSurvivorsurvivor all star 2023SURVIVOR GREECEsurvivor greece 2023survivor newssurvivor nikitissurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor trailersurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2023survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΑλέξης Παππάςδιαρροη survivorΝέα Survivor