Survivor Spoiler – Εντυπωσιακό Ρόστερ και Αλλαγές – Όλα όσα πρέπει να Ξέρετε

Survivor Spoiler – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει συντάξει το ρόστερ για το Survivor 2024, καθώς έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές κινήσεις τόσο στην ομάδα των Διάσημων όσο και στην ομάδα των Μαχητών!

Survivor Spoiler – Εντυπωσιακό Ρόστερ και Αλλαγές – Όλα όσα πρέπει να Ξέρετε

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι 2024 έχει ξεκινήσει, με την πρεμιέρα προγραμματισμένη για τις 7 Ιανουαρίου στις 21:00. Η αγωνία είναι υψηλή γύρω από τη σύνθεση των ομάδων, και τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη δημοσιευτεί. Πρόσφατα, υπήρξε συζήτηση σχετικά με το εάν ο Τζέιμς Καφετζής θα επιστρέψει στο παιχνίδι λόγω οικονομικών διαφορών. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ωστόσο, επιλύθηκαν οι διαφωνίες και ο πρώην παίκτης ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων περιλαμβάνουν την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Τζέιμς Καφετζή, τον Αλέξη Παππά, την Όλγα Πηλιάκη, το Νίκο Γκάνο, τη Μαρία Αντωνά, την Κρίστι Καθαργιά, το Σάββα Γκέντσογλου, το Χρήστο Βολικάκη (πρωταθλητή Ποδηλασίας), τον Παύλο Παπαδόπουλο (νικητή Power of Love). Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή Fay’s Time, αποκάλυψε νέες αλλαγές για τον επερχόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Μια σημαντική αλλαγή αφορά τον τρόπο ψηφοφορίας, καθώς πλέον το τηλεοπτικό κοινό δεν θα έχει επίδραση.

Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του, με την αποχώρηση να πραγματοποιείται αν χάσει σε αγώνισμα. Καθημερινά, μέχρι την επίσημη πρεμιέρα, τα τρέιλερ του Survivor 2024 υπενθυμίζουν ότι “φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς”. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor