Survivor Spoiler – Εκτός Survivor Νίκος Γκάνος – Όλγα Πηλιάκη

Survivor Spoiler – Ο Νίκος Γκάνος αποχώρησε από το Survivor μετά την χθεσινή μονομαχία με τον Θοδωρή Τουρκογιώργο, όπου υπέστη ήττα με σκορ 4-2. Ο Αλέξης Παππάς και ο Σταμάτης Ταλαδιανός είχαν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι, ενώ ο στόχος που επέλεξε ο Αλέξης για τη μονομαχία δυσκόλεψε τον Νίκο.

Survivor Spoiler – Εκτός Survivor Νίκος Γκάνος – Όλγα Πηλιάκη

Μετά την ήττα του, ο Γκάνος δήλωσε: “Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα. Ευχαριστήθηκα πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ. Έκανα πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος. Αφήνω πίσω την Ασημίνα και τη Μαρία με τις οποίες έχουμε έρθει πολύ κοντά, έχουμε ανοιχτεί μεταξύ μας, έχουμε πει πολλά πράγματα, σύντομα θα τα πούμε έξω και ελπίζω να κάνουμε παρέα.” Πριν την αποχώρησή του, αποκάλυψε ότι επιθυμεί τη νίκη της Ασημίνας, καθώς η Κατερίνα έχει ήδη μία νίκη στο Survivor.

Επίσης, πριν την αποχώρησή του, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους Survivors ότι η Όλγα Πηλιάκη αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω υγειονομικών προβλημάτων. Στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, οι Κόκκινοι εξασφάλισαν τη νίκη και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με tweets από τους fans του παιχνιδιού. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor