Survivor Spoiler – Δαλάκα – Από τον Άγιο Δομίνικο στην Κατερίνη και πάλι στο παιχνίδι

Survivor Spoiler – Η επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο φάνηκε να φέρνει χαρές, γέλια και αγκαλιές για το λαμπερό ζεύγος Δημήτρη Φιντιρίκο και Κατερίνα Δαλάκα. Ωστόσο, οι όμορφες στιγμές δεν διήρκεσαν πολύ.

Survivor Spoiler – Δαλάκα – Από τον Άγιο Δομίνικο στην Κατερίνη και πάλι στο παιχνίδι

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας από το Survivor All Star, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Ο Δημήτρης θεώρησε ότι η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν λάθος, κάτι που είχε οδηγήσει στον χωρισμό τους πριν την αναχώρησή της. Η επανασύνδεση πραγματοποιήθηκε μετά τη σύντομη επιστροφή της Κατερίνας στην Ελλάδα λόγω αποβολής από το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ταξίδεψαν στη Γαλλία και μοιράστηκαν φωτογραφίες από την εκδρομή τους.

Ωστόσο, η επανασύνδεση αυτή δεν κράτησε πολύ, καθώς το ζευγάρι χώρισε. Σύμφωνα με την Κατερίνα Δαλάκα, επέστρεψε στην Κατερίνη πριν από περίπου 1,5 μήνα. Σε συνέντευξή της, επιβεβαίωσε τις φήμες για επιστροφή της στο ριάλιτι για τέταρτη φορά. Η αθλήτρια αποκάλυψε ότι μετακόμισε εκτός Αθήνας, ζώντας πλέον στην Κατερίνη. Σχετικά με το ενδεχόμενο νέας συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε πως θα επέστρεφε στον Άγιο Δομίνικο, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για προκλήσεις και την προτίμησή της για συμμετοχές από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor