Survivor Spoiler – Celebrities – Παλιοί Παίκτες και Ένα All-Star γεμάτο Εκπλήξεις

Survivor Spoiler – Ένα απροσδόκητο όνομα ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για τον επόμενο κύκλο του reality, και μάλιστα με μια εξαιρετική αμοιβή. Ποιοι άλλοι πρώην παίκτες θα ακολουθήσουν; Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, που αναμένεται να προβληθεί από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά.

Survivor Spoiler – Celebrities – Παλιοί Παίκτες και Ένα All-Star γεμάτο Εκπλήξεις

Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή η σεζόν θα έχει και λίγο “all-star” χαρακτήρα, με πρώην παίκτες να επιστρέφουν στο παιχνίδι επιβίωσης. Σύμφωνα με την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” του MEGA, υπάρχουν συζητήσεις με παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν και έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε ότι μπορεί να δούμε γνωστούς celebrities με παλαιότερους διαγωνιζόμενους, με πρόταση για συμμετοχή ακόμα και με αμοιβή που φτάνει τις 8.000 ευρώ την εβδομάδα.

Στα ονόματα που συζητούνται για συμμετοχή είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει και αυτός τον επόμενο κύκλο. Επίσης, υπάρχει αναφορά σε πιθανή συμμετοχή της Δήμητρας Γεωργαντή, αθλήτριας με καταγωγή από την Αγιάσο, η οποία έχει υποβάλλει δήλωση συμμετοχής και έχει περάσει από συνέντευξη.

Η Δήμητρα, 26 ετών, είναι απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Θεσσαλονίκης και εθελόντρια πυροσβέστης. Η παραγωγή υπόσχεται εκπλήξεις σχετικά με τους συμμετέχοντες του ριάλιτι επιβίωσης, και οι φίλαθλοι αναμένουν με αγωνία την επιστροφή του παιχνιδιού.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor