Survivor Spoiler – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler – Μια εβδομάδα έχει περάσει από την αποχώρηση της Ζωής Ασουμανάκη και οι Κόκκινοι φαίνεται να έχουν αποδεχθεί το ενδεχόμενο μιας νέας απώλειας, καθώς η 7η εβδομάδα του Survivor φτάνει στο τέλος της απόψε, 21 Φεβρουαρίου. Τρεις παίκτες των Κόκκινων και ένας των Μπλε θα αναμετρηθούν σε μια ακόμα μονομαχία για την επιβίωσή τους.

Survivor Spoiler – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Ο Αλέξης Παππάς έχει βρεθεί επανειλημμένα σε αυτή τη θέση και έχει αποδείξει την αντοχή του, ενώ ο Νίκος Γκάνος έχει ήδη περάσει από παρόμοιες καταστάσεις. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός, παρά τον τραυματισμό του στην προηγούμενη μονομαχία, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ξανά την πρόκληση, ενώ ο Θοδωρής Τουρκογεώργος δεν έχει ακόμα εμπειρία σε μονομαχίες και φαίνεται να μην έχει ακόμα βρει το ρυθμό του στο παιχνίδι.

Παρότι οι πιθανότητες μπορεί να δείχνουν ότι η μάχη θα διεξαχθεί μεταξύ του Σταμάτη και του Θοδωρή, είναι νωρίς ακόμα να έχουμε απόλυτη βεβαιότητα για το αποψινό αποτέλεσμα. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και επιστρέφουμε σύντομα με νέα ενημέρωση. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor