Survivor Spoiler – Αυτοί Κερδίζουν την 1η ασυλία της εβδομάδας

Survivor Spoiler – Αύριο Κυριακή, στις 4 Φεβρουαρίου, το Survivor 2024 επιστρέφει με ένα καινούριο επεισόδιο, υπόσχοντας καταιγιστικές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Ο Τούρκος παραγωγός, χρησιμοποιώντας τα δυνατά του χαρτιά, φέρνει νέα πρόσωπα στο ριάλιτι, παίκτες από το παρελθόν που υπόσχονται να μας κρατήσουν σε αγωνία.

Survivor Spoiler – Αυτοί Κερδίζουν την 1η ασυλία της εβδομάδας

Στον αγωνιστικό τομέα, που αποτελεί τον πυρήνα του παιχνιδιού φέτος, έχουμε ήδη ένα spoiler για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Την Κυριακή 4/2, διάσημοι και μαχητές θα διεκδικήσουν την ασυλία, με κανένας από αυτούς να μη θέλει να τη χάσει. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του serfare.com, οι πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο είναι ότι, οι ηττημένοι αναμένεται να είναι οι μπλε, οδηγώντας τους σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού.

Μετά τη συγκινητική αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι, οι εναπομείναντες παίκτες θα ψηφίσουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους στο συμβούλιο, δίνοντάς μας μια ακόμα ένδειξη του εκρηκτικού κλίματος που επικρατεί στο Survivor 2024.

Οι παίκτες μπορεί να περνάνε τα πάνδεινα στον Άγιο Δομίνικο αλλά προφανέστατα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους… Οι συμφωνίες που έχει κάνει ο Ατζούν μαζί τους – τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς – είναι χρυσές . Τα επόμενα επεισόδια αναμένονται να προσφέρουν ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και ανατροπές, κρατώντας το κοινό σε εγρήγορση. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor