Survivor Spoiler – Αυτές είναι οι ημέρες προβολής του ριάλιτι

Survivor Spoiler – Το Survivor επιστρέφει δυναμικά το 2024, φέρνοντας νέες προσωπικότητες στην παραλία των Μαχητών και συναντώντας παλιούς παίκτες των Διάσημων. Ο καλλιτεχνικός χώρος έχει ήδη προσφέρει πολλά ονόματα που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι, και φήμες διακινούνται για πρόσωπα που δεν θα περιμένει κανείς.

Survivor Spoiler – Αυτές είναι οι ημέρες προβολής του ριάλιτι

Στην παραλία των Μαχητών, η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι καυτή με την είσοδο μιας χορεύτριας, με κορμί γαζέλας, που θα αναστατώσει τον Άγιο Δομίνικο. Οι εκπλήξεις υπόσχονται να κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία, ενώ το ριάλιτι θα προβάλλεται από την Κυριακή έως την Τετάρτη. Στις υπόλοιπες ημέρες, οι Πανθέοι, θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, και η μουσική εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου “Σάββατο με φίλους” θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το Survivor, που επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, ανακοινώνει την έναρξή του στις 7 Ιανουαρίου, με τον Γιώργο Λιανό να δηλώνει την έναρξη στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί, 24 παίκτες θα ζήσουν την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης, αντιμετωπίζοντας ανανεωμένους στίβους μάχης και πρωτόγνωρους κανόνες. Φέτος, το ριαλιτι επιβίωσης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, με ανανεωμένους στίβους μάχης που ανεβάζουν τον αγωνιστικό παλμό. Οι παλιοί γνώριμοι θα συνυπάρξουν με νέες προσωπικότητες, ενώ οι νέοι κανόνες θα δοκιμάσουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών.

Η αποχώρηση δεν θα είναι πλέον αποκλειστικά υπόθεση του κοινού, αλλά θα κριθεί στους στίβους μάχης, δημιουργώντας μια έκρηξη αδρεναλίνης. Προετοιμαστείτε για μια νέα εμπειρία επιβίωσης! Το ριαλιτι 2024 υπόσχεται δράση, ένταση και απρόβλεπτες στιγμές. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθένεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor