Survivor Spoiler – Ασημακόπουλος – Δίνει στεγνά τους διάσημους – Δεν κοιμούνται στην καλύβα

Survivor Spoiler – Το πρωί της Τρίτης 16/1, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε επίσκεψη στο πλατό της εκπομπής Happy Day, αναδεικνύοντας τις απόψεις του για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, όπου και είχε συμμετάσχει στο παρελθόν. Σε αυτήν την συνέντευξη, ανέφερε την άποψή του για τους συμμετέχοντες και αποκάλυψε μια σοκαριστική πληροφορία για τους Διάσημους.

Survivor Spoiler – Ασημακόπουλος – Δίνει στεγνά τους διάσημους – Δεν κοιμούνται στην καλύβα

“Φέτος, οι μαχητές φαίνονται λίγο άοσμοι. Λείπει αυτή η λάμψη, ενώ οι διάσημοι έχουν τουπέ και αμανέ. Η Ασημίνα επιδεικνύει μεγάλο τουπέ, ενώ ο Rob, παρά την αρχική του δήλωση ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον Σάββα, τελικά τον νικά. Αυτή η στιγμή με ικανοποίησε πάρα πολύ. Ο Σάββας προχωράει αργά, αλλά φαίνεται ψύχραιμος”, σχολίασε. Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ψηφοφορία κατά του Αλέξη Παππά. “Πιστεύω ότι είναι σοβαρό λάθος.

Ο Παππάς είναι ένας παίκτης που συνεισφέρει στην ομάδα, προσφέροντας συμβουλές και υποστηρίζοντας τον στόχο. Είναι απογοητευτικό που έξι άτομα από την ίδια ομάδα τον ψήφισαν. Φέτος, ο Παππάς δεν δημιουργεί τόσο έντονες εντάσεις και δεν έχει επιλέξει κάποιον στόχο”, σημείωσε. Αναφορικά με τη δυνατότητα επιστροφής του στο παιχνίδι αποκάλυψε: “Έχω δεχθεί κάποια τηλέφωνα, αλλά δεν είμαι στη φάση να επιστρέψω. Τα ποσά που προσφέρονται είναι υψηλά, αλλά έχω άλλα σχέδια αυτή τη στιγμή.”

Τέλος, έρχεται με μια αποκάλυψη για την καθημερινότητα των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο. “Τα βράδια, οι Διάσημοι δεν κοιμούνται στην καλύβα τους. Πηγαίνουν να κοιμηθούν στην καλύβα των ρεπόρτερ. Το πρωινό προσωπικό αναχωρεί, και έρχεται το βραδινό. Η καλύβα έχει σκεπή και ίσως και έναν κάδο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που διαθέτω”, αποκάλυψε ο Ασημακόπουλος. Με τον ενθουσιασμό του να ανασταίνεται, ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του δηλώνοντας: “Τώρα που το βλέπω, θα ήθελα να είμαι μέσα, ειδικά στα αγωνίσματα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor