Survivor Spoiler – Άρης Σοϊλέδης – Σοφιάνα Αβραμάκη ετοιμάζουν βαλίτσες

Survivor Spoiler – Οι προετοιμασίες για τον επερχόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης 2024 εξελίσσονται με έντονους ρυθμούς, καθώς και η επιλογή των παικτών για τις δύο ομάδες, τους Μαχητές και τους Διάσημους, είναι σε εξέλιξη. Στη λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνονται και παλαιότεροι διαγωνιζόμενοι που είχαν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από προηγούμενες σεζόν.

Survivor Spoiler – Άρης Σοϊλέδης – Σοφιάνα Αβραμάκη ετοιμάζουν βαλίτσες

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, που αποχώρησαν το προηγούμενο έτος, φαίνεται να έχουν λύσει τις διαφωνίες τους με την παραγωγή και είναι έτοιμες να επιστρέψουν για μια ακόμη φορά στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με αποκαλύψεις από την εκπομπή “Πρωινό Σουσού,” το ποσό που θα λάβουν οι δύο παίκτριες ανέρχεται στα 7.000€ εβδομαδιαία.

Επιπλέον, ο τρίτος παίκτης που έχει επιβεβαιωθεί για τον νέο κύκλο είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αναμένεται να λαμβάνει αμοιβή ύψους 5.000€ την εβδομάδα. Τέλος, η τέταρτη παίκτρια που θα συμμετέχει στην ομάδα των Διάσημων είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη, με αμοιβή 2.500€ ανά εβδομάδα. Η συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στον νέο κύκλο του Survivor αναμένεται να προσφέρει ενδιαφέρον, καθώς οι δύο προσωπικότητες είχαν αφήσει εντυπωσιακό αποτύπωμα στις προηγούμενες σεζόν.

Η επιστροφή τους, μετά από τις διαφωνίες που είχαν προκύψει με την παραγωγή, υπόσχεται αναταραχή και ανατροπές στο παιχνίδι. Επιπλέον, οι αμοιβές που έχουν συμφωνηθεί φαίνεται να αντικατοπτρίζουν το ενδιαφέρον που παρουσιάζει το Survivor, καθώς οι παίκτες αναμένεται να λάβουν σημαντικά ποσά για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Με τη συμπλήρωση της λίστας με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη, οι προσδοκίες για το ριάλιτι επιβίωσης 2024 ανεβαίνουν, ενθουσιάζοντας το κοινό που περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του θρυλικού ριάλιτι επιβίωσης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor