Survivor Spoiler – Ανατροπή – Κερδίζουν την 3η ασυλία

Survivor Spoiler – Το Survivor αποδεικνύεται πραγματικά το παιχνίδι των ανατροπών! Αν και η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για τους Κόκκινους, παρά την απουσία της Κατερίνας Δαλάκα λόγω τραυματισμού, κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα.

Survivor Spoiler – Ανατροπή – Κερδίζουν την 3η ασυλία

Ωστόσο, η συνέχεια δεν τους χαρίστηκε, καθώς έχασαν τη δεύτερη ασυλία, δίνοντας στους Μπλε την ευκαιρία να καθίσουν άνετα στο συμβούλιο του νησιού. Το συμβούλιο εξελίχθηκε σε χαοτική κατάσταση λίγο πριν αποχωρήσει η Γεωργία Μπόρλα. Από όλα αυτά συνάγεται ότι οι ασυλίες είναι μοιρασμένες μέχρι στιγμής, αλλά οι σχέσεις των Μαχητών είναι αυξημένα τεταμένες.

Εν τέλει, οι Κόκκινοι υφίστανται σημαντικές απώλειες στον αγωνιστικό χώρο, με την Δαλάκα, την Ασημίνα και τον Σάββα να είναι εκτός αγώνα! Αν κρίνουμε από αυτήν την εξέλιξη, φαίνεται πιθανό ότι οι Μπλε θα καταφέρουν να πάρουν την τρίτη ασυλία, καθιστώντας τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων. Ποιος θα είναι, λοιπόν, ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Κόκκινους; Αυτό παραμένει να το δούμε. Ποιες είναι οι στρατηγικές που θα ακολουθήσουν οι Κόκκινοι για να ανατρέψουν την κατάσταση;

Πώς θα αντιδράσουν στις απώλειες στον αγωνιστικό χώρο; Θα βρουν λύσεις στα προβλήματά τους ή θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση; Και τι θα συμβεί στην επόμενη ασυλία; Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor