Survivor Spoiler – Ανακοινώθηκαν Οι Διάσημοι Παίκτες και Οι Νέοι Κανόνες Επιβίωσης

Survivor Spoiler – Το Survivor 2024 επιστρέφει για την 7η συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ, και η ανακοίνωση των φετινών Διασήμων παικτών θα κάνει το ντεμπούτο της την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Ο Γιώργος Λιανός, στον ρόλο του παρουσιαστή, κηρύττει την έναρξη του παιχνιδιού από τον Άγιο Δομίνικο, το μέρος όπου 24 παίκτες θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση της επιβίωσης για τους επόμενους μήνες.

Survivor Spoiler – Ανακοινώθηκαν Οι Διάσημοι Παίκτες και Οι Νέοι Κανόνες Επιβίωσης

Φέτος, Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέους κανόνες και ανανεωμένους στίβους μάχης, προσθέτοντας μια διασκεδαστική διάσταση στον ανταγωνισμό. Οι πρωτόγνωροι κανόνες υπόσχονται μια πιο δυναμική και απρόβλεπτη εμπειρία για τους παίκτες. Η λίστα των Διάσημων Παικτών του Survivor 2024 περιλαμβάνει ονόματα που αναμένεται να προσφέρουν εντυπωσιακές επιδόσεις και συγκινήσεις.

Μεταξύ τους βρίσκονται ο Τζέιμς Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς, ο Χρήστος Βολικάκης, η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Όλγα Πηλιάκη, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Γκάνος, η Μαρία Αντωνά, και η Κρίστη Καθάργια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του serfare.com, τα πρόσωπα αυτά, μαζί με τους Μαχητές, συγκεντρώθηκαν χθες για την καταγραφή του επίσημου τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης 2024, υποδεικνύοντας ότι ο κοινός ανταγωνισμός των παικτών θα αναμένει με ανυπομονησία την εκρηκτική έναρξη της νέας σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor