Survivor Spoiler: Αμοιβή 12.000 ευρώ εβδομαδιαίως για την ξανθιά καλλονή

Survivor Spoiler: Όλοι είχαμε μεγάλες προσδοκίες για τη συμμετοχή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο Survivor, με την προοπτική να αμείβεται με 12.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Ωστόσο, σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση, όπως ανέφερε, έχει αναθέσει την προτεραιότητά της σε άλλα θέματα.

Survivor Spoiler: Αμοιβή 12.000 ευρώ εβδομαδιαίως για την ξανθιά καλλονή

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor, που προβάλλεται στον σταθμό του ΣΚΑΪ, ολοκληρώθηκε με σχετικά καλή τηλεθέαση, τουλάχιστον όπως φαίνεται. Τα αποτελέσματα ίσως δεν ήταν ακριβώς όπως ανέμενε η παραγωγή, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τους δύσκολους αντιπάλους που έπρεπε να αντιμετωπίσουν, δηλαδή τα δημοφιλή “θηρία” της Μυθοπλασίας, τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς, τα αποτελέσματα ήταν αρκετά συμπαθητικά.

Αυτό ήταν το μοναδικό ριάλιτι που κατάφερε να ανταγωνιστεί αυτές τις επικίνδυνες τηλεοπτικές παραγωγές. Τώρα, όσον αφορά τον Ατζούν, αναρωτιόμαστε ποια παίκτρια θα είναι η εκλογή του για να τελειώσει το παιχνίδι. Και αυτή η παίκτρια φαίνεται να είναι η Αλεξάνδρα μας.

Είναι σίγουρο ότι η είσοδός της θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και αναταραχή στο παιχνίδι. Οι δύο πλευρές, δηλαδή η Αλεξάνδρα και ο Ατζούν, έχουν συμφωνήσει στα βασικά, και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα καθοριστικό ραντεβού στην Αθήνα, όπου θα εξελιχθούν οι λεπτομέρειες της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

#SurvivorGRSurvivor 2024SURVIVOR GREECEsurvivor greece 2023 skaiSurvivor greece 2024survivor greece skaiSurvivor Spoilersurvivor ελλαδας 2023survivor ελλαδας 2024Survivor εξελίξειςSurvivor έπαθλο επικοινωνίαςSurvivor επεισόδια