Survivor Spoiler – Αλλάζει Ημέρες Προβολής – Όλο το παρασκήνιο

Survivor Spoiler – Το φετινό Survivor αν και δεν έχει τις υψηλές τηλεθεάσεις που περίμενε η παραγωγή, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών των social media, κυρίως του Twitter. Οι πράξεις και οι αντιδράσεις των παικτών αποτελούν θέμα συζήτησης και προκαλούν αντιδράσεις σε διάφορες κοινότητες.

Survivor Spoiler – Αλλάζει Ημέρες Προβολής – Όλο το παρασκήνιο

Έτσι, ο σταθμός ΣΚΑΪ και η τουρκική παραγωγή Acun Medya αποφάσισαν να αλλάξουν το πρόγραμμα προβολής των επεισοδίων, προσθέτοντας μια ακόμα ημέρα στο πρόγραμμα, από Κυριακή έως Πέμπτη. Αυτή η επιλογή έρχεται με μια σειρά από αναστατώσεις, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα προβάλλονται οι αποχωρήσεις και πότε τα έπαθλα επικοινωνίας.

Πριν από περίπου οκτώ ημέρες, είχαμε την πρώτη εμφάνιση τρυφερών στιγμών ανάμεσα σε δύο παίκτες, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι έχει δημιουργηθεί ένα νέο ζευγάρι στο Survivor. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, η σχέση είτε φιλική είτε ερωτική μεταξύ της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Γιάννη Περπατάρη έπεσε σε αδιέξοδο. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor