Survivor Spoiler – Αφήνει τις πίστες και στέκεται στο πλευρό των διασήμων

Survivor Spoiler – Αποχωρώντας από τα τηλεοπτικά στούντιο και αφήνοντας πίσω τις πίστες και τις εκπομπές της τηλεόρασης, οι σκέψεις στρέφονται προς τον Άγιο Δομίνικο. Ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο στο ρόστερ του πολυαναμενόμενουριάλιτι επιβίωσης 2024.

Survivor Spoiler – Αφήνει τις πίστες και στέκεται στο πλευρό των διασήμων

Το πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, η κάμερα της εκπομπής “Πρωινού Σουσού” κατέγραψε πλάνα από τα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα, όπου διεξάγονται οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις για το επερχόμενο ριάλιτι 2024. Η αναζήτηση για τους Μαχητές και τους Διάσημους έχει ήδη ξεκινήσει, με τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα να είναι παρών στα πλάνα. Η πιθανότητα ενδεχομένως να αναλάβει ρόλο συνεργάτη για το Survivor 2024 δημιουργεί προσδοκίες, όπως αναφέρει η Ελένη Τσολάκη.

Η “βόμβα” όμως περιστρέφεται γύρω από τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος έχει λάβει μια εξαιρετική πρόταση και είναι πιθανό να συμμετάσχει στη νέα σεζόν του Survivor στην ομάδα των Διάσημων. Οι διαδικασίες για το ριαλιτι επιβίωσης 2024 εξελίσσονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με την πρεμιέρα να αναμένεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Την περίοδο αυτή, “κλειδώνουν” τα ονόματα των Διασήμων, και οι φήμες για τους επωνύμους που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο είναι έντονες. Μία από αυτές είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αποχώρησε πέρσι λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Στο μεταξύ, η αθλήτρια στίβου απαντά σε ερωτήσεις των θαυμαστών της μέσω του Q&A στο TikTok, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της στο Survivor. Επιβεβαιώνει πως δεν υπήρξε κάτι περισσότερο από φιλία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αφηγείται την πιο άβολη στιγμή της στο παιχνίδι, καθώς και την εμπειρία της με το αυτοκίνητο που κέρδισε σε ένα ατομικό αγώνισμα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor