Survivor Spoiler 9-1-24 – Ο πρώτος MVP

Survivor Spoiler 9-1-24 – Ο Καλησπέρα σας, αγαπητοί αναγνώστες! Σήμερα είμαι εδώ να σας μεταφέρω τα νεότερα, με επίκεντρο την αγαπημένη μας εκπομπή, το Survivor. Μια εκπομπή που συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να κατακτά τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης! Χθες βράδυ, το Survivor κατάφερε να καταγράψει ένα εκπληκτικό ποσοστό τηλεθέασης 24,6% στο γενικό κοινό και 22,2% στο δυναμικό κοινό.

Survivor Spoiler 9-1-24 – Ο πρώτος MVP

Οι Μαχητές, παρά τις προσπάθειες των Μπλε, υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους, οδηγώντας σε μία ακόμη υποψηφιότητα από την ομάδα τους. Ο Rob James ήταν αυτός που επιλέχθηκε μέσω ψηφοφορίας. Απόψε, θα έχουμε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας, που υπόσχεται πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, καθώς και την ανακοίνωση του MVP της εβδομάδας.

Ο MVP θα έχει την ευκαιρία να υποδείξει την τέταρτη υποψηφιότητα, η οποία μπορεί να αφορά και την αντίπαλη ομάδα.

Μέχρι τώρα, η Δώρα και ο Rob James βρίσκονται στην κατηγορία των υποψηφίων προς αποχώρηση. Όμως, υπάρχει μία νέα πτυχή στους κανόνες: οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι του ίδιου φύλου. Πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα υποψηφίων; Ποιοι θα είναι οι τέσσερις παίκτες που αύριο θα αντιμετωπίσουν τη μονομαχία για την παραμονή τους στο παιχνίδι; Μείνετε συντονισμένοι για να το ανακαλύψετε!

Δείτε το τρέιλερ:

Survivor 9/1/24Survivor SpoilerSurvivor Spoiler 9/1/24Survivor Spoiler mvp