Survivor Spoiler 7-3 – Κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 7-3 – Στο Survivor σήμερα, οι Διάσημοι και οι Μαχητές διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Σύμφωνα με το spoiler, οι Μαχητές κερδίζουν το έπαθλο και θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους. Παραμένει να δούμε το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μέσα στην ημέρα, καθώς περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Survivor Spoiler 7-3 – Κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε να ανακοινώσουμε την παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει φτάσει σε μια κρίσιμη στιγμή καθώς ο αριθμός των παικτών στις ομάδες μειώνεται σταδιακά. Μετά τη σημερινή ανακοίνωση του νικητή του έπαθλου επικοινωνίας, θα αποκαλυφθεί και η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς οι αγώνες και οι τακτικές γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικοί. Εδώ στο serfare.com, έχουμε τις υποψήφιες οι οποίες  είναι η Μαριλίνα Βακονδίου, η Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου και η Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά φαίνεται να αποδέχεται το γεγονός ότι μπαίνει ξανά σε μονομαχία χωρίς καμία ξεκούραση. Παραδέχεται ότι οι σκέψεις της είναι μπερδεμένες και δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει. Σκέφτεται αν θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε τέτοιο βαθμό ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι ή αν είναι μια ευκαιρία να φύγει από αυτό. Καθίστε λίγο, σκέφτεται λίγο, ζυγίζει τις επιλογές της και νομίζει ότι κατά τη διάρκεια της μονομαχίας θα πάρει την τελική απόφαση. Καθιστά σαφές ότι μπορεί και να αποχωρήσει από μόνη της και δεν είναι ουσιαστικά η πιο αδύναμη στην τετράδα αυτή. Μήπως τελικά η Αντωνά θα αποχωρήσει οικειοθελώς;

Καθώς ο αγώνας για την επιβίωση συνεχίζεται, οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή και να δείξουν τις καλύτερες τους επιδόσεις. Η στρατηγική, η αντοχή και η διάθεση για νίκη είναι το κλειδί για την επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι.  Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ
SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor