Survivor Spoiler 6/3/23: Κερδίζουν Την Δεύτερη Ασυλία Της Δευτέρας

Survivor Spoiler 6/3/23: Η Δευτέρα έρχεται και το Survivor έρχεται ξανά στις οθόνες μας γεμάτο με ανατροπές. Αγώνας ασυλίας και σήμερα στο All Star Survivor, με τις δυο ομάδες, κόκκινους και μπλε, να είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Survivor Spoiler 6/3/23: Κερδίζουν Την Δεύτερη Ασυλία Της Δευτέρας

Ο Στάθης Σχίζας φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο και μένει να διαπιστωθεί αν και με ποιο τρόπο θα γίνει δεκτό αυτό το αίτημα και φυσικά πώς θα διαχειριστεί την αντικατάσταση του Σχίζα, εφόσον αποχωρήσει, η παραγωγή.

Ο περσινός νικητής του Survivor 2022 δεν συνεχίζει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η παραγωγή έκανε δεκτό το αίτημά του και ο Σχίζας είναι ήδη εκτός παιχνιδιού.

Αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν θα προβληθεί η στιγμή της αποχώρησής του στο επεισόδιο της Κυριακής ή της Δευτέρας. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Σχίζα να αποχωρεί το βράδυ της Κυριακής, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού, μετά την ήττα των Διασήμων.

Ο αγώνας ασυλίας που έρχεται θέλει ταχύτητα, συγκέντρωση και εννοείται αντοχή. Οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες και μάχιμες για να κατακτήσουν την ασυλία. Ποιος όμως θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, oι διάσημοι ή οι μαχητές; Survivor Spoiler 6/3/23

Οι Μπλε ξεκίνησαν την εβδομάδα με νίκη, κέρδισαν την ασυλία, και πήγαν ήρεμοι στο συμβούλιο, εκεί όπου οι Διάσημοι έστειλαν στον τάκο την Χριστίνα Κεφαλά. Τι θα συμβεί απόψε;

Σύμφωνα με το Spoiler λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία σήμερα Δευτέρα στο Αll Star Survivor είναι η Μπλε. Οι Μαχητές, όπως και την περασμένη εβδομάδα, θα κερδίσουν την δεύτερη ασυλία και θα κάνουν το 2-0 στο σκορ. Σύντομα θα ξέρουμε και ποιος θα αναδειχθεί υποψήφιος από την κοκκινη ομάδα.

φυσικά, απομένει να δούμε αν και τι θα αλλάξει στη διαδικασία της εβδομάδας, ως προς την επόμενη αποχώρηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά η ψηφοφορία της Τρίτης και θα υπάρξει και δεύτερη αποχώρηση το βράδυ της Πέμπτης.

all starskaitvSPOILERspoiler survivorsurvivor 2023Survivor 6/3/23survivor all star greeceSURVIVOR GREECEsurvivor greece 2023survivor newsSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2023Survivor Spoiler 6/3/23survivor spoiler all star:survivor spoiler σημεραsurvivor trailerSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2023survivor επαθλο φαγητουsurvivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΚερδίζουν Την Δεύτερη Ασυλία Της Δευτέραςποιος νικαει σημερασαρβαιβορσαρβαιβορ νεα