Survivor Spoiler 6/2 – Τους παίρνουν την νίκη μέσα απο τα χέρια

Survivor Spoiler 6/2 – Η σημερινή ασυλία στο Survivor ολοκληρώνεται απόψε, 6/2, με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com. Μετά τα γεγονότα του συμβουλίου του νησιού χθες, οι Μαχητές βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή η ασυλία μπορεί είτε να τους καταστρέψει εάν τη χάσουν, είτε να τους δώσει ανακούφιση εάν την κερδίσουν.

Survivor Spoiler 6/2 – Τους παίρνουν την νίκη μέσα απο τα χέρια

Τα κορίτσια των Μπλε έκαναν ένα μοιραίο λάθος και τώρα θα πληρώσουν τις συνέπειές του. Όπως φαίνεται στο trailer, η Μαριλίνα ξεσπά σε κλάματα καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί το λάθος της και ζητά από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν για αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα. Ο Γιάννης, από την άλλη, έχει πληγωμένη ψυχολογία μετά το λάθος των γυναικών της ομάδας και δεν είναι σε κατάλληλη διάθεση για αγώνες.

Σύμφωνα με διαρροές, οι Διάσημοι κερδίζουν την ασυλία αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον 3-3 νίκες στις ασυλίες. Η κατάσταση είναι δύσκολη για τους Μπλε, όμως, όπως λένε, “όπως σπείρεις, θα θερίσεις”. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor