Survivor Spoiler 6/2: Ποιοι θα γιορτάσουν στο νησί;

Survivor Spoiler 6/2: Έχουμε, και τι δεν έχουμε αγαπητοί φίλοι. Φυσικά στο νησί δεν ησυχάζουν και έχουμε ένα σοβαρό τραυματισμό, ένα επικό καυγά, την Ελευθερία σε σκέψεις και το άτακτο ζευγαράκι που ότι φαίνεται έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Survivor Spoiler 6/2: Ποιοι θα γιορτάσουν στο νησί;

Πλησιάζει η Κυριακή και η κλασική ερώτηση άρχισε να ακούγεται έντονα. Τι θα δούμε στο αγώνισμα επάθλου που έρχεται. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Μπλε ή Κόκκινοι;

Στο παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνουν οι τόνοι. Oι παίχτες ορισμένες φορές ξεφεύγουν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι για πολλούς παίχτες οι κορώνες, οι τσακωμοί, και οι κοκορομαχίες είναι και μέρος της τακτικής τους. Τώρα αν τους βγαίνει σε καλό ή όχι θα δείξει.

Αρχικά ανακατευθήκαν οι ομάδες, μετά άλλαξε το σύστημα ψηφοφορίας, μπήκανε μέσα καινούριοι παίκτες, και μεγάλωσαν οι φαγωμάρες, οι ίντριγκες, οι κλίκες, και όλα τα καλά. Μέχρι να ισορροπήσει η νέα κατάσταση έτσι θα πηγαίνει, αν και η παραγωγή – και σωστά έπραξε – τους έβαλε όρια.

Εκτός όμως από τις απαιτητικές δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται, οι παίκτες όσο περνά ο καιρός αλλάζουν πολύ και εμφανισιακά. Τα μαλλιά τους μακραίνουν ενώ αισθητή είναι πλέον στην έκτη εβδομάδα η αλλαγή στο σώμα τους αφού από τη λιγοστή τροφή χάνουν κιλά. Αγνώριστοι θα βγουν όσοι μείνουν μέχρι την τελευταία φάση.

Οι ομάδες συνεχίζουν έτσι όπως τις ξέρουμε. Από την μία, οι “Κόκκινοι” έχουν την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο και οι Μπλε τους Πάνο Καλλίδη και τον Δημήτρη Μακρόπουλο. Μιλάμε για τις μαύρες τρύπες των ομάδων. Όταν κάνουν νίκη κάνουμε πάρτι.

Η Μαριαλένα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.

Την Κυριακή θα δούμε τον Νίκο Μπάρτζη εκτός εαυτού και θα έχει ένα πολύ άγριο επεισόδιο με συμπαίκτη του, και η κατάσταση να ξεφεύγει εντελώς.

Από την άλλη όλοι ψάχνονται αν θα φύγει η Ελευθερία. Αν ήταν στο χέρι της ομάδα της θα ήταν εκτός παιχνιδιού.

Και φυσικά να βρουν ποιοι πήγαν για σεξάκι στην ζούγκλα. Tο ζευγάρι έγινε τσακωτό από τους συμπαίκτες του σε πολύ τρυφερές στιγμές στο δάσος. Η παραγωγή του reality επιβίωσης γνωρίζει για τη σχέση των δυο τους, ενώ στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να μάθετε από δω ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του ειδυλλίου.

Πάμε τώρα και στην αποκάλυψη της ημέρας. Το… ανήσυχο ζευγάρι δεν ανήκει στην Κόκκινη ομάδα, αλλά στην Μπλε.

Τραυματίστηκε η Ανθή
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ανθή είχε έναν βαρύ τραυματισμό. Η παίκτρια κατά τη διάρκεια αγωνίσματος έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αστράγαλο. Οι γιατροί έσπευσαν παρέχοντας της, τις πρώτες βοήθειες και με τη συμβουλή να παραμείνει εκτός και να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή.

Την επόμενη μέρα ήταν καλύτερα και αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά στα επόμενα αγωνίσματα με την κόκκινη ομάδα, αλλά και την μπλε να της δίνουν συγχαρητήρια.

Πάμε και στα πιο καυτά θέματα τώρα.

Ξέρετε…στο ζουμί. Δεν είναι άλλο από την νικήτρια ομάδα. Ας δούμε τι περιμένουμε.

Τις προηγούμενες ήμερες σας δώσαμε όλα τα στατιστικά στοιχεία, κάναμε και μια ανάλυση για τις ομάδες, και την Κυριακή έχουμε τον κλασικό μας αγώνα επάθλου.

Οι Κόκκινοι ψάχνουν την νίκη για να δείξουν ότι πλέον είναι άκρως ανταγωνιστική ομάδα, και έχουν αυτοί το πάνω χέρι, αλλά και οι Μπλε θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που έχουν μάθει μέχρι τώρα. Να βγαίνουν σχεδόν πάντα νικητές.

Tα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους Διάσημους για διάφορους λόγους. Ο πρώτος είναι ένας σίγουρος πόντος ,που χάνεται μετά την αποχώρηση της Βαλέριας, που δεν ήταν και τόσο καλή στα αγωνίσματα και την διάλεγαν οι κόκκινοι.

Δεύτερον μία από τις καλύτερες παίκτριες τους η Σοφία παραμένει εκτός μετά τον τραυματισμό της στο πόδι.

Άρα οι Διάσημοι θα πρέπει να βρουν νίκες από τους Ασημακόπουλο, Παπαδόπουλο και Κοψιδά.

Αν έπρεπε να δώσουμε κάποιο προβάδισμα νίκης θεωρητικά με τα υπάρχοντα δεδομένα θα κοιτάζαμε στην ομάδα του Τζέιμς που παρά τις κλίκες και τις γκρίνιες αγωνιστικά είναι καλύτερη από την ομάδα του Κοψιδά. Έρχονται από νίκη και δείχνουν να έχουν το κάτι παραπάνω. Φυσικά μιλάμε θεωρητικά αφού έχουμε ακόμα δρόμο.

Μπλε ή Κόκκινοι λοιπόν;

Θα χρειαστεί να περιμένετε το επόμενο άρθρο μας. Ακόμα δεν έχουμε επικοινωνία με νησί, οπότε καλύτερα να πάμε με σίγουρο spoiler και όχι με εικασίες.

Στο επόμενο άρθρο θα έχουμε περισσότερα να σας πούμε μαζί με τα τελευταία νέα από το νησί.

SurvivorSurvivor SpoilerSurvivor Spoiler 6/2