Survivor spoiler 6/1/2021: Ποιος αποχωρεί σήμερα από το survivor

Survivor spoiler 6/1/2021: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor. Ανατροπή για τους Μαχητές – Αυτός είναι ο πρώτος τους υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler 6/1/2021: Ποιος αποχωρεί σήμερα από το survivor

Αντιπαράθεση προκλήθηκε μετά την νίκη των Διασήμων στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, καθώς δεν έχουν συνηθίσει το κοινό και τους αντιπάλους τους σε νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας.

Hττημένοι στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor υπήρξαν οι Μαχητές, χάνοντας στο αγώνισμα της ασυλία. ‘Ετσι, έπρεπε να επιλέξουν για πρώτη φορά τον πιο αδύναμο παίκτη τους προς αναχώρηση.

Το ενδιαφέρον και τις ψήφους μονοπώλησαν δύο παίκτες, με βασικό κριτήριο τις μειωμένες ικανότητές τους στα αγωνίσματα: ο Κώστας Παπαδόπουλος κι ο Νίκος Μπάρτζης.

Με μία ψήφο παραπάνω ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι αυτός που θα αποχωρήσει, ενώ δήλωσε στενοχωρημένος κι έκπληκτος που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του.

Survivor spoiler 6/1/2021: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor Τύχη ή ικανότητα η νίκη των Διάσημων

Αντιπαράθεση προκλήθηκε μετά την νίκη των Διασήμων στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, καθώς δεν έχουν συνηθίσει το κοινό και τους αντιπάλους τους σε νίκες, ειδικά σε αγωνίσματα ασυλίας.

Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω. Μάλλον, το ξέρω κι αυτό. Θα πεθάνω σε έξι μήνες. Δεν θα μου έχει μείνει άλλη ενέργεια με τόσες αναρτήσεις. Βέβαια για να σας προετοιμάσω και να προετοιμαστώ κι εγώ, έτσι θα είναι οι Τετάρτες με το Survivor. Γεμάτες αναρτήσεις,. Γεμάτες κείμενα, αφού όλα σήμερα είναι να γίνουν Και θα γίνουν

Τι έχει το μενού. Πρώτα την ένταση στην παραλία όπου είναι οι Μαχητές. Εκεί η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι που παίζει… μπάλα. Στη συνέχεια έχουμε αγώνα επάθλου. Σας έχω δώσει το spoiler από νωρίς. Σε λίγο θα έχω και το οριστικό για να κάνουμε τη δουλειά μας. Μην ξεχνιόμαστε.

Μετά θα ακολουθήσει το συμβούλιο του Νησιού. Εκεί όπου Μαχητές και Διάσημοι θα μάθουν ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης σε κάθε ομάδα. Έχουν αναρτηθεί όλα, μπορείτε να τα μάθετε με ένα σκρολάρισμα προς τα κάτω. Οι υποψήφιοι λοιπόν θα είναι τέσσερις. Αγγελική και Ελευθερία Ελευθερίου (πιθανότατα) από τους Διάσημους. Σοφία και Κώστας από τους Μαχητές.

Συνεπώς ποιο είναι το ενδιαφέρον κι αυτό που μένει να μάθουμε; Μα φυσικά το ποιος παίκτες αποχωρεί. Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να αλιεύσουμε από το άνθρωπο που είναι στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που αποχωρεί είναι η Αγγελική Λάμπρη. Δεν μας χάρισε και πολλές στιγμές είναι η αλήθεια… Δεν θα λείψει…

6/1/2021SKAI SURVIVORSurvivorSURVIVOR 2021SURVIVOR 4Survivor 6/1/2021SURVIVOR GREECE 2021Survivor SpoilerSurvivor spoiler 6/1/2021