Survivor Spoiler 5/2 – Κάνουν την ανατροπή στο παρά πέντε

Survivor Spoiler 5/2 – Ο Φάνης, αντιμέτωπος με τη χθεσινή ήττα των Μπλε, αντιδρά ανοιχτά στην αδιαφορία της Ζωής που βρίσκεται στο στόχαστρο. Η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων εντείνεται, καθώς ο στίβος για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας απαιτεί ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία.

Survivor Spoiler 5/2 – Κάνουν την ανατροπή στο παρά πέντε

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Συμβούλιο του νησιού περί επικείμενης άφιξης νέων Survivors προκαλεί αναστάτωση. Παρά τα προβλήματα και τις συγκρούσεις εντός των ομάδων, η αβεβαιότητα για το ποιος θα είναι ο επόμενος ανταγωνιστής διατηρεί το ενδιαφέρον στα ύψη. Ωστόσο, όλα θα κριθούν στη σημερινή ψηφοφορία. Με τον Rob ήδη υποψήφιο, οι επόμενες κινήσεις των παικτών θα αποφασίσουν αν η μονομαχία της Τετάρτης θα είναι αντρική ή γυναικεία υπόθεση.

Ποια ομάδα θα επικρατήσει στο δύσκολο αγώνισμα και ποιος θα βρεθεί στο επίκεντρο της αποχώρησης; Η συναρπαστική ανατροπή του παιχνιδιού αναμένεται να ξεσηκώσει ακόμα περισσότερα συναισθήματα στο νησί των επιζώντων. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor