Survivor Spoiler 5/2 – Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 5/2 – Η χθεσινή πρώτη ασυλία στο Survivor εξελίχθηκε σε έναν αγώνα όχι μόνον για τη νίκη αλλά και για τη διατήρηση της ενότητας στις ομάδες. Οι μπλε μαχητές βίωσαν μια άδικη ήττα, κατηγορώντας τους κόκκινους για παραβάσεις κανόνων και άδικες πρακτικές.

Survivor Spoiler 5/2 – Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος

Η οργή και η απογοήτευση των μπλε έφτασε σε σημείο που, στο συμβούλιο του νησιού, αντί να ψηφίσουν κάποιον από τη δική τους ομάδα, επέλεξαν να ψηφίσουν εκπρόσωπο των κόκκινων, τη Ζωή Ασουμανάκη. Η παίκτρια αυτή, με τη συμπεριφορά της, είχε εξαγριώσει τους μπλε περισσότερο, με αποτέλεσμα να την επιλέξουν για αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου run, η Ζωή Ασουμανάκη, συμφώνησε με την ομάδα της να μη συμμετάσχει, χρησιμοποιώντας μια αστεία – κατά την άποψη των μπλε – δικαιολογία.

Αυτή η απόφαση εξόργισε τους αντιπάλους της, που την κατακράτησαν και την ψήφισαν για να μεταδώσουν το μήνυμα ότι οι Κόκκινοι εκμεταλλεύονται τους συμπαίκτες τους. Η απογοήτευση των μπλε έφερε τη νίκη απόψε στους Μαχητές, που έχουν ενισχυθεί από το πείσμα τους μετά τα χθεσινά γεγονότα. Πλέον, οι κόκκινοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την απόφαση να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Θα επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες των μπλε;

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του serfare.com, οι μπλε θα επιβεβαιωθούν και η Ζωή Ασουμανάκη φαίνεται ότι θα βρεθεί στον τάκο. Παρά ταύτα, αναμένουμε μέσα στην ημέρα 100% επιβεβαιωμένες πληροφορίες, καθώς φέτος ο Ατζούν έχει δυσκολέψει τις διαρροές και τα spoilers. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor