Survivor Spoiler 4/2 – O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 4/2 – Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Διάσημοι θα κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας, ενώ οι Μαχητές θα αναγκαστούν να αποχωρίσουν έναν από τους δικούς τους. Ο Σωτήρης Λαμάι, μετά τη θριαμβευτική αποχώρησή του, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμένο Σταμάτη, προκάλεσε αίσθηση.

Survivor Spoiler 4/2 – O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η μπλε ομάδα θα ψηφίσει και πάλι για αποχώρηση, με τον Rob να είναι ο υποψήφιος χωρίς κάποια έκπληξη. Οι εξελίξεις υπόσχονται ένταση, με την Κατερίνα Δαλάκα να προειδοποιεί με έντονο ύφος κάποιον, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το πρόσωπο που δέχεται τα πυρά.

Στο μεταξύ, τρεις παίκτριες των Διάσημων εγκαταλείπουν τον αγώνα, προκαλώντας έκπληξη και αφήνοντας τον Φάνη σε έξαλλη κατάσταση. Ανάμεσά τους, η Ζωή δέχεται αρνητικά σχόλια για την απόφασή της, ενώ ο Φάνης, ο Σταμάτης και η Δώρα εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, κατηγορώντας την για ντροπή και αναστατώνοντας τα αίματα. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor