Survivor Spoiler 30/1: Μπαίνουν οι νέοι παίκτες – Στην κλινική η Σοφία

Survivor Spoiler 30/1: Το Survivor επιστρέφει την Κυριακή 31/1 με ένα νέο επεισόδιο και πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το trailer. Όπως θα δείτε, η Σοφία Μαργαρίτη τραυματίζεται άσχημα και διακομίζεται εσπευσμένα στην κλινική ενώ μπαίνουν και δύο νέοι παίκτες.

Survivor Spoiler 30/1: Μπαίνουν οι νέοι παίκτες – Στην κλινική η Σοφία

Μπορεί μέχρι στιγμής να βλέπουμε μόνο την Κόκκινη ομάδα να έχει τριβές, και την Μπλε να ισχυρίζεται πως είναι δεμένη, με την Ελευθερία Ελευθερίου να φωνάζει στο συμβούλιο πως πρόκειται για Ομάδα – δείτε εδώ πώς την γλέντησε το Twitter για όσα είπε – ωστόσο αυτή την Κυριακή όλα αλλάζουν στην παραλία τους.

Η Μαριπόζα δείχνει να είναι πολύ πεσμένη ψυχολογικά και μάλιστα μιλώντας στην κάμερα αποκαλύπτει πως αισθάνεται πολύ μόνη της ενώ τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρήσει πως υπάρχουν διαχωρισμοί στην ομάδα.

Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει η Μαριαλένα, η οποία εξηγεί πως η Μαριπόζα είναι μεγάλη κοπέλα και δεν μπορεί κανείς να την πιάσει από το χέρι και να την βάλει στην παρέα του.

Όλα αλλάζουν στο αγώνισμα επάθλου καθώς ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους δύο νέου παίκτες, οι οποίοι όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Στο αγώνισμα οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα ωστόσο η Σοφία Μαργαρίτη έχει ένα πολύ άσχημο τράβηγμα το οποίο την αναγκάζει να διακομισθεί άμεσα στην κλινική και να δεχθεί τη βοήθεια των ειδικών, την ώρα που η ομάδα της παρακολουθεί σοκαρισμένη τα γεγονότα. Survivor Spoiler 30/1

Δείτε το trailer για το Survivor της Κυριακής 31/1

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει. Στοχεύει στο έπαθλο του Survivor καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της. Είναι ατρόμητη, έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της.

Αυτό που θα την βοηθήσει στις δυσκολίες του Survivor είναι η ψυχραιμία της.

SurvivorSurvivor 30/1Survivor Spoiler 30/1Σοφία Μαργαρίτη