Survivor Spoiler 30/1 – Κερδίζουν την ασυλία – Εκτός εαυτού ο Λαμάι

Survivor Spoiler 30/1 – Ο Σωτήρης Λαμάι, από τις πρώτες ημέρες του στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον με την έντονη κόντρα του με τον Αλέξη Παππά στην Κόκκινη ομάδα. Ωστόσο, πλέον, φαίνεται ότι άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση του με την ομάδα του.

Survivor Spoiler 30/1 – Κερδίζουν την ασυλία – Εκτός εαυτού ο Λαμάι

Μετά τα επεισόδια που ακολούθησαν το πρόσφατο συμβούλιο, οι Μπλε αντιμετωπίζουν αναστάτωση. Ο Σωτήρης Λαμάι, παρά την αρχική του αντίδραση από την Κόκκινη ομάδα, βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο της έντασης και με τη δική του ομάδα. Οι μπλε παίκτες, ξυπνώντας σε νέα πραγματικότητα, θα βιώσουν μια κατάσταση που θα οδηγήσει σε αναταραχή στην παραλία τους. Στο αποψινό επεισόδιο, οι μάσκες θα πέσουν και η ένταση θα φτάσει σε κορύφωση. Μετά τα πρόσφατα επεισόδια στο συμβούλιο, όλοι οι μπλε παίκτες θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο, ετοιμοπόλεμοι για την επόμενη μάχη.

Όπως επιβεβαιώθηκε προτού προβληθεί το επεισόδιο, ο Σωτήρης Λαμάι βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του serfare.com, οι Διάσημοι συνεχίζουν το σερί των νικών τους, παίρνοντας την τρίτη ασυλία. Αυτή η νίκη αναμένεται να προσφέρει στην ομάδα τους ανάσα ανακούφισης. Ενώ η κόκκινη ομάδα αντιμετωπίζει εσωτερικές διαμάχες, οι Διάσημοι συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους στο Survivor 2024. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor