Survivor Spoiler 3/2 – 3 διάσημες την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια στον αγώνα ασυλίας

Survivor Spoiler 3/2 – Το προσεχές επεισόδιο του Survivor 2024 αναμένεται να είναι ανατρεπτικό και αποκαλυπτικό, καθώς το πρόσφατα κυκλοφορημένο trailer αναδεικνύει τις νέες ίντριγκες που εκτυλίσσονται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Τον επόμενο αγώνα για την ασυλία, οι μπλε και οι κόκκινοι θα αναμετρηθούν σε μια σκληρή μάχη.

Survivor Spoiler 3/2 – 3 διάσημες την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια στον αγώνα ασυλίας

Και οι δύο ομάδες επιδιώκουν απεγνωσμένα την ασυλία, καθώς η ήττα θα σημαίνει την απώλεια ενός συμπαίκτη στον τάκο. Η αγωνία αυξάνεται, καθώς και οι δύο ομάδες επινοούν διάφορες στρατηγικές για να εξασφαλίσουν τη νίκη. Στο trailer, παρατηρούμε ένα αγώνισμα που περιλαμβάνει μια πισίνα στην πίστα, μια λεπτομέρεια που δεν φαίνεται να ευχαριστεί ορισμένες γυναίκες των ομάδων. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ρίχνει φως στο γεγονός ότι τρεις διάσημες παίκτριες δεν θα συνεχίσουν τον αγώνα.

Η ατμόσφαιρα ανατρέπεται, με τους μπλε να εκρήγνυνται, ιδίως λόγω του προκλητικού ύφους της Ζωής Ασουμανάκη. Η Μις Ελλάς 2022 δεν δείχνει ευχαριστημένη με τον χαρακτήρα του αγωνίσματος, αλλά αντί να υποκύψει, επιλέγει να βρει τρόπους να “σώσει” την ομάδα της. Το αυριανό επεισόδιο υπόσχεται ένταση και ανατροπές, καθώς στο συμβούλιο του νησιού αναμένεται να ξεσπάσει ένα έντονο ξεκατίνιασμα. Οι θεατές πρέπει να παραμείνουν συντονισμένοι για να μάθουν την εξέλιξη των γεγονότων και τις αντιδράσεις των παικτών στην ανατρεπτική αναμέτρηση για την ασυλία. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor