Survivor spoiler 29/1 – Μήπως την Κυριακή θα δούμε νίκη για τους κόκκινους;

Survivor spoiler 29/1: Αν και είμαστε ακόμα λίγο μακριά από την Κυριακή, αλλά όλο κάποια εικόνα υπάρχει για την Κυριακάτικη μονομαχία. Άλλωστε οι τελευταίες επικές μάχες τους, μας έχουν κάνει να περιμένουμε πως και πως την επόμενη.

Survivor spoiler 29/1 – Μήπως την Κυριακή θα δούμε νίκη για τους κόκκινους;

Οι τελευταίες επικές μονομαχίες μας έχουν αποζημιώσει και με το παραπάνω την φετινή χρονιά, και τα καλύτερα είναι μπροστά. Γιατί; Διότι οι κόκκινοι δείχνουν να ανεβαίνουν, άρα θα μιλάμε πλέον για πολλά ντέρμπι.

Πως θα μοιραστούν οι νέοι παίχτες;

Μπαίνουν όχι τρεις αλλά τέσσερεις νέοι παίχτες όπως σας έχουμε γράψει από πολύ νωρίς.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Παύλος Γαλακτερός (έχει όνομα το παιδί, τι το γράφουν όλοι ο γιος του Νάσου) θα ενταχθούν στην Κόκκινη ομάδα. Μάλιστα την πρώτη τους εμφάνιση θα κάνουν οι παίκτες την ερχόμενη Κυριακή στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας.

Οι άλλοι δυο παίκτες, Καρολίνα και Δημήτρης θα ενταχθούν στην Μπλε ομάδα και θα τους δούμε λίγο αργότερα στις οθόνες μας. Μπορεί να μειώνονται τα άτομα στην ομάδα των Κόκκινων, η παραγωγή όμως του ριάλιτι έχει φροντίσει να «εισβάλλουν» νέοι παίκτες με σκοπό να επικρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στις νίκες των δύο ομάδων.

Τι να περιμένουμε την Κυριακή

Από θρίλερ σε θρίλερ πήγαμε στις τελευταίες μονομαχίες αλλά είναι και ψυχολογικό. Δεν γίνεται να φτάνεις στην πηγή και να μην μπορείς να πιείς νερό.

Κάθε φορά λέμε, άντε στο επόμενο θα δούμε την ανατροπή και θέλουμε να ποντάρουμε στους Κόκκινους, αλλά τελικά συνέχεια μένουμε με την ίδια απορία. Πότε θα κερδίσουν οι Κόκκινοι;

Το θέμα είναι ότι θα πρέπει δούμε κάτι αλλιώτικο στους στίβους μάχης. Αλλιώς και τα νούμερα της μεγάλης τηλεθέασης θα αρχίσουν να παίρνουν την κάτω βόλτα. Δεν γίνεται συνέχεια να βλέπουμε το ίδιο έργο. Χάνεται το ενδιαφέρον τελικά. Survivor spoiler 29/1

Το ότι έφυγε η Ασημίνα και θα πάρει περισσότερους αγώνες η Βαλέρια Χοψονίδου είναι θετικό για τους Κόκκινους. Από την άλλη πλευρά ο Καλλίδης δείχνει σημάδια κατάρρευσης.

Με τις νέες προσθήκες οι Κόκκινοι δυναμώνουν κάτι που θα τους φέρει πιο κοντά στην ΠΡΩΤΗ νίκη τους.

Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα πάρουν την πολυπόθητη νίκη και θα επανέλθει η χαμένη ψυχολογία τους. Παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία στην ομάδα. Μαζί φυσικά και με το άδειο στομάχι. Που το βάζετε αυτό.

Στην επόμενη, άντε στην μεθεπόμενη μονομαχία τους θα πανηγυρίσουν.

Οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται την Κυριακή και ο στίβος αποδεικνύεται ακόμα πιο σκληρός από ότι είχαν φανταστεί.

Μεταξύ μας οι περισσότεροι θέλουν να δουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη οι Κόκκινοι. Αλλά και οι Μπλε ρε παιδί μου δεν λένε να πέσουν λίγο αγωνιστικά.

Από αυτά που σας είπα βγάλατε το πρώτο συμπέρασμα. Δεν θέλω πούμε κάτι παραπάνω τώρα. Ας περιμένουμε και τα τελευταία νέα, και μέσα στην μέρα λογικά θα έχουμε την πρώτη εικόνα και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το που φυσάει ο άνεμος.

Μπλε ή Κόκκινοι;

Παίζεται πολύ για μεγάλος νικητής

Αυτός όμως που θα φτάσει μέχρι του σημείου να… κάψει την καλύβα και να αποχωρήσει τελευταίος το νησί, θα είναι ο σκληροτράχηλος αγρότης, ο Νίκος Μπάρτζης, με τα περισσότερα στοιχήματα να τον θέλουν ως το απόλυτο φαβορί.

Είναι νωρίς φυσικά ακόμα αλλά ο Νίκος κερδίζει πόντους συνέχεια. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί.

Γιατί όχι;

agios dominikosSurvivorSURVIVOR 2021Survivor 29/1survivor grSURVIVOR GREECESurvivor spoiler 29/1SURVIVOR SPOILERSSurvivor διαρροήSurvivor Διαρροή spoilerSURVIVOR4URVIVOR LIVEΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΛΗΈλενα ΚρεμλίδουΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟΛΙΑΝΟΣΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΜαχητέςριάλιτι επιβίωσης