Survivor Spoiler 28/3/23: Κερδίζουν Την τριτη Ασυλία

Survivor Spoiler 28/3/23: Ανω – κάτω όλοι και όλα στον Αγιο Δομίνικο. Η κατάσταση έχει πλέον γίνει απολύτως ανεξέλεγκτη μετά την παρέμβαση του Ατζούν και την απόφασή του να αποβληθούν Γιωρίκας Πηλίδης και Ηλίας Γκότσης για παραβίαση των κανονισμών.

Survivor Spoiler 28/3/23: Κερδίζουν Την τριτη Ασυλία

Κι ενώ την Κυριακή οι δύο παίκτες εμφανίζονται κανονικά και παραμένουν στην ομάδα των Μαχητών, τη Δευτέρα… χάνονται.

Δειτε το βίντεο:

Κοινώς, δεν θα δούμε Πηλίδη και Γκότση να συμμετέχουν με την ομάδα των Μαχητών στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Ο Ατζούν είχε παρέμβει πριν την έναρξη του αγωνίσματος αποβάλλοντας τους δύο παίκτες για παραβίαση των κανονισμών επικοινωνίας.

Κάπως έτσι, οι Διάσημοι κατακτούν και τη Τρίτη ασυλία, κάνοντας το 3-0 και στέλνοντας τους Μαχητές στο συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν μέσω ψηφοφορίας ακόμα δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

Για να έρθουμε, λοιπόν, στα νέα περιστατικά παραβίασης των κανονισμών, ο Γιωρίκας Πηλίδης πιάστηκε να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο και μάλιστα, φέρεται να παραδέχτηκε στον ίδιο τον Ατζούν ότι είχε επικοινωνία με άτομο του περιβάλλοντός του, χωρίς να έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες έως αυτή τη στιγμή. Ο Ατζούν έδωσε εντολή και αμέσως ο Γιωρίκας Πηλίδης μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο με την ποινή της αποβολής να θεωρείται οριστική.

Τεράστια αίσθηση προκαλεί, ωστόσο και η αιτία της αποβολής του Ηλία Γκότση που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Γκότσης κατηγορείται από την παραγωγή πως είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας με ντόπιο μέλος της παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίζει τα προς τη διατροφή του. Πώς; Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα, αφού όσα ακούγονται τις πρώτες ώρες είναι εξαιρετικά σοβαρά και απαιτούν την απαραίτητη επιβεβαίωση από τα ίδια τα στελέχη της παραγωγής.

Survivor 28/3/23Survivor SpoilerSurvivor Spoiler 28/3/23Survivor Spoiler Τρίτη ασυλία