Survivor Spoiler 28/12: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;

Survivor Spoiler 28/12: Δύο συνεχόμενους αγώνες ασυλίας έχασαν οι Διάσημοι, με αποτέλεσμα δύο παίκτες να βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού χαρακτηρίστηκαν ως οι πιο αδύναμοι παίκτες και ψηφίστηκαν από την υπόλοιπη ομάδα. Ένας ακόμη αγώνας ασυλίας ξεκινά σήμερα με τα Spoiler να δείχνουν πως η ομάδα που κερδίζει αποτελεί έκπληξη στο Survivor! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 28/12 την ασυλία στο Survivor;

Survivor Spoiler 28/12: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία;

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ασημίνα είχαν έντονο καυγά, με την παίκτρια των Διασήμων να φωνάζει πως η αντίπαλός της έκλεψε στο αγώνισμα. Η Ασημίνα, αρκετά στενοχωρημένη, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, με την Βρισηίδα να ξεσπά.

Στο συμβούλιο του νησιού ακούστηκαν αρκετά, με τις δύο ομάδες να σχολιάζουν τα τελευταία γεγονότα στο νησί. Οι παίκτες έχουν αρχίσει ήδη να κουράζονται, ενώ οι στίβοι μάχης δυσκολεύουν.

Απόψε, ο Γιώργος Λιανός θα σφυρίξει την έναρξη ενός αρκετά δύσκολου αγώνα. Οι παίκτες θα παλέψουν να φέρουν τη νίκη, με τους κόκκινους να ανησυχούν μήπως “τριτώσει” το κακό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία spoiler, η ομάδα που κερδίζει σήμερα (28/12) στο Survivor, είναι η ομάδα των κόκκινων. Οι διάσημοι δηλαδή, σύμφωνα με τα πρώτα πρωινά Spoilers, θα είναι αυτοί που θα πάρουν τη νίκη σήμερα και θα αποφύγουν την τρίτη συνεχόμενη ήττα. Μείνετε συντονισμένοι!

SurvivorSurvivor SpoilerSurvivor Spoiler 28/12SURVIVOR ΑΣΥΛΙΑ