Survivor Spoiler 28/12/23 – Στον αέρα η συμμετοχή Πούμπουρα – Όλο το παρασκήνιο

Survivor Spoiler 28/12/23 – Στις 7 Ιανουαρίου του 2024, το παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας, με ένα από τα πιθανά πρόσωπα συμμετοχής να είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Παρόλο που ο ΣΚΑΙ δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τη λίστα των παικτών για τις δύο ομάδες, οι Μαχητές έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαια τους, ενώ οι Διάσημοι βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις.

Survivor Spoiler 28/12/23 – Στον αέρα η συμμετοχή Πούμπουρα – Όλο το παρασκήνιο

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν λάβει πρόταση να συμμετάσχουν στο Survivor 2024, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα ονόματα της Κατερίνας Δαλάκα, της Ασημίνας Χατζηανδρέου, του Σάββα Γκέντσογλου, του Δημήτρη Βλάχου, του Αλέξη Παππά, της Ειρήνης Παπαδόπουλου, του Βασίλη Πορφυράκη, του Τζέιμς Καφετζή, της Μαρίας Αντωνά και της Όλγας Πηλιάκη.

Σχετικά με τον Σάββα Πούμπουρα, ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω των instastories ότι δεν θα συμμετάσχει τελικά στο παιχνίδι. “Ξέρετε που ΔΕΝ θα πάω;” έγραψε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Μυστικό, αλλά δεν το μάθατε από μένα. Δε θα πάω στο Survivor, άστους να λένε”. Έτσι, οι φήμες για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι διαψεύστηκαν επίσημα από τον ίδιο. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθένεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor