Survivor Spoiler 27-2 – Σοκ – Αυτή είναι η 3η υποψήφια

Survivor Spoiler 27-2 – Η 8η εβδομάδα φαίνεται να έχει επιφέρει σαφείς επιδράσεις υπέρ των Μπλε στο Survivor, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν χάσει καμία από τις δύο ασυλίες τους. Αυτό συν έπεσε με την εκδήλωση μιας τάσης από τους Κόκκινους να αποχωρίζονται σχεδόν όλες τις γυναίκες τους.

Survivor Spoiler 27-2 – Σοκ – Αυτή είναι η 3η υποψήφια

Η Έλενα Αμανατίδου αποτέλεσε την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, ενώ στο προηγούμενο επεισόδιο της 26ης Φεβρουαρίου ψηφίστηκε η Μαρία Αντωνά, μεταξύ της και της Κατερίνας Δαλάκα, καθώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται εκτός λόγω τραυματισμού. Στο σημερινό επεισόδιο, έχουμε ήδη αποκαλύψει την ομάδα που κερδίζει την ασυλία, οπότε τώρα εξετάζουμε ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση. Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι οι Κόκκινοι δεν καταφέρνουν να ανταγωνιστούν επιτυχώς σήμερα επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com.

Επομένως, αναγκαστικά θα πρέπει να ψηφίσουν τη μοναδική γυναίκα που παραμένει στην ομάδα τους, την Κατερίνα Δαλάκα. Κατερίνα Δαλάκα, Έλενα Αμανατίδου και Μαρία Αντωνά λοιπόν θα είναι οι υποψήφιες για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, με τον MVP να προέρχεται φυσικά από την ομάδα των Μπλε. Ποια από αυτές τις τρεις νομίζετε ότι θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα; Φαίνεται να είναι μια αναμενόμενη απόφαση.

Να υπενθυμίσουμε ότι αναμένεται έντονη αντίδραση στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία για την Κατερίνα, καθώς όλοι οι Κόκκινοι θα αποχωρήσουν από το συμβούλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor