Survivor Spoiler 27/1 – Βολικάκης – Είναι διπρόσωποι και ύπουλοι

Survivor Spoiler 27/1 – Ο Χρήστος Βολικάκης, που αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη Τετάρτη, συνεχίζει να αποκαλύπτει τα παρασκήνια του παιχνιδιού και να αναδεικνύει τις αλήθειες που δεν είχαν έρθει στο φως. Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού, θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι.

Survivor Spoiler 27/1 – Βολικάκης – Είναι διπρόσωποι και ύπουλοι

Ο αθλητής των Μαχητών, με το κινητό του στα χέρια, έκανε ανοικτές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου”, αφού προηγουμένως είχε αποκαλύψει πολλά αρνητικά στοιχεία που αφορούν τους συμπαίκτες του, εστιάζοντας στον Αλέξη Παππά, τη Μαρία Αντωνά, και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Αναφερόμενος στον Αλέξη Παππά, ο Βολικάκης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη διπροσωπία του συμπαίκτη του. Κατηγόρησε τον Παππά για ψευδείς κινήσεις και αποκάλυψε πώς τον εξέθεσε ζητώντας του να συνεχίσουν τη συζήτηση και εκτός καμερών.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ειρωνεία του Παππά, ο οποίος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τον προκαλούσε με ύπουλο τρόπο. Σχετικά με τη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα, ο Βολικάκης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη διπροσωπία της Χατζηανδρέου και τα ύπουλα σχόλια που έκανε για τους συμπαίκτες της. Καταδίκασε την αντιφατική συμπεριφορά της και αποκάλυψε ότι δεν περίμενε τέτοιες κολοτούμπες από αυτήν.

Ο Βολικάκης εξήγησε πως η απόφασή του να αποχωρήσει δεν ήταν για να παίξει ρόλο ή να δημιουργήσει θέαμα, αλλά ήταν η προσωπική του επιλογή, την οποία εκτίμησε και η παραγωγή. Ανέφερε επίσης πως αν έμενε στο παιχνίδι, ίσως να σκεφτόταν την πρόταση να ενταχθεί στην ομάδα των μπλε. Τέλος, ο Χρήστος Βολικάκης ξεμπρόστιασε τη Μαρία Αντωνά, αναφέροντας πως είχαν καλή σχέση, αλλά αποκάλυψε πώς δεν έχει κανέναν λόγο να ζητήσει συγγνώμη από αυτήν, καθώς αυτός δεν αισθάνεται υποχρεωμένος να δικαιολογηθεί για κάτι που δεν έκανε.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor