Survivor Spoiler 26-2 – Οι μάσκες πέφτουν – Άγριο ξεφτίλισμα

Survivor Spoiler 26-2 – Η 8η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε με πολλές εκπλήξεις και προσθήκες νέων παικτών. Την Κυριακή 25/2, η βραδιά άνοιξε επίσημα με την ανακοίνωση των νέων εξελίξεων. Μετά την αξέχαστη συνάντηση των παικτών με τον Ροναλντίνιο, οι δύο ομάδες μεταφέρθηκαν στον τόπο του συμβουλίου του νησιού.

Survivor Spoiler 26-2 – Οι μάσκες πέφτουν – Άγριο ξεφτίλισμα

Η ηττημένη ομάδα αναγκάστηκε να ψηφίσει έναν συμπαίκτη τους, με το αποτέλεσμα να καταλήγει σε μία γυναίκα. Σήμερα, προγραμματίζεται ο δεύτερος αγώνας ασυλίας. Πριν οι παίκτες αντιμετωπίσουν τον απαιτητικό αγώνα, θα ρίξουν τις μάσκες τους. Οι Κόκκινοι με τις δηλώσεις τους προκάλεσαν ένταση μεταξύ του Σταμάτη Ταλαδιανού και του Τζέιμς Καφετζή στην ίδια ομάδα. Οι ανταλλαγές προκάλεσαν έντονα συναισθήματα, με τον καθένα να εκφράζει την άποψή του.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας έριξε τη βόμβα του, αποκαλύπτοντας τις συνομιλίες του Σταμάτη και της Ασημίνας. “Τους άκουσα να λένε ‘εμείς τα λέμε συνέχεια, πες τα κι εσύ, θα βγούμε κι εμείς να τα λέμε, σας πέτυχα να συνεννοείστε κάτι στην τέντα του γιατρού!»” αναφέρει ο Γκιουλέκας, αφήνοντας τους δύο παίκτες άφωνους. Η αναταραχή αναμένεται να συνεχιστεί στο νησί μετά από αυτήν την αποκάλυψη. Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών φαίνεται να επηρεάζονται σημαντικά από τα γεγονότα αυτά.

Ποιος θα επηρεαστεί περισσότερο και πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις στη συνέχεια, παραμένει να φανεί. Με τον αναμενόμενο αγώνα ασυλίας να πλησιάζει, οι παίκτες θα πρέπει να εστιάσουν στο παιχνίδι και να αφήσουν πίσω τους τις προσωπικές τους διαφορές, τουλάχιστον για τη διάρκεια του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor