Survivor Spoiler 26-2 – Αυτός είναι ο δεύτερος μονομάχος

Survivor Spoiler 26-2 – Το αποψινό επεισόδιο του Survivor αποκαλύπτει στο κοινό πτυχές του ριάλιτι που συνήθως παραμένουν κρυφές.

Survivor Spoiler 26-2 – Αυτός είναι ο δεύτερος μονομάχος

Μαζί με αυτήν την αποκάλυψη, θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η αυριανή ψηφοφορία αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ειδικά αφού έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει. Μετά την ψήφο της Έλενας Αμανατίδου, ο αποψινός υποψήφιος καθορίζεται και η μάχη αποφασίζεται ανάμεσα σε δύο φύλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του serfare.com, η εβδομαδιαία μονομαχία θα είναι ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Επιπλέον, η επόμενη υποψήφια από τους Διάσημους που θα αντιμετωπίσει την απειλή της αποχώρησης φαίνεται πως θα είναι η Μαρία Αντωνά. Η ίδια η Μαρία έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, γεγονός που κάνει την υποψηφιότητά της ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Πώς θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση την δυναμική μέσα στην ομάδα των Διάσημων; Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες της αποχώρησής της για τη συνέχεια του παιχνιδιού; Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor