Survivor spoiler 26/02/2021: Η πιθανή αποχώρηση και η μεγάλη Κωλοτούμπα

Survivor spoiler 26/02/2021: Μια τρομερή αποκάλυψη σχετικά με το Survivor 4 και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη σας φέρνουμε σήμερα …

Survivor spoiler 26/02/2021: Η πιθανή αποχώρηση και η μεγάλη Κωλοτούμπα

Είναι η αλήθεια πως η απόφαση της παραγωγής να βάλει στο παιχνίδι τον Σάκη Κατσούλη δεν άρεσε στην παίκτρια των μπλε! Και μάλιστα το πρωί της Παρασκευής σας αποκαλύψαμε και το λόγο που τα δύο παιδιά είχαν χωρίσει και εφόσον ισχύει η Μαριαλένα έχει κάθε λόγο να μην θέλει να τον βλέπει μπροστά της!

Ωστόσο όσο βρίσκονται εκεί η Μαριαλένα θα προσπαθήσει να συμβιώσουν χωρίς όμως να ξεπεραστούν τα όρια αλλιώς θα πάρει… ανάποδες!

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Γιατί η Μαριαλένα τσαντίστηκε τόσο και έφτασε σε σημείο να απειλεί την παραγωγή; Ο λόγος φυσικά είναι η προβολή της προσωπικής της ζωής! Η κοπέλα δεν είναι καμία χαζή. Κατάλαβε αμέσως για ποιον λόγο έβαλαν τον Σάκη στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως ενώ αρχικά τσαντίστηκε μαζί του μαζί τα έβαλε με την παραγωγή και όχι άδικα!

Η Μαριαλένα ήταν ξεκάθαρη προς τους ανθρώπους της παραγωγής! Αφού ηρέμησε, γιατί δεν ήθελε να πει κάτι πάνω στα νεύρα της, τους πλησίασε και τους ξεκαθάρισε πως εφόσον προβάλουν κάποια στιγμή που μπορεί να παρερμηνευτεί μαζί με τον Σάκη τότε θα τους κυνηγήσει δικαστικά μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα και αν της μεταφερθεί ότι κάτι τέτοιο έπαιξε στην τηλεόραση τότε θα αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης έχει μεταφέρει στην Μαριαλένα τα πάντα, όπως για παράδειγμα το πόσο αντιπαθής είναι η φίλη της, Άννα Μαρία, στο τηλεοπτικό κοινό και τι σχολιάζουν για τη σχέση της με το Νίκο Μπάρτζη, παρότι εκεί έξω υπάρχει ένα παλικάρι που την περιμένει!

Αυτό έχει προβληματίσει και την ίδια που δεν θέλει να… μονταριστούν πλάνα και να φανεί “ηλίθια” στα μάτια του Γιώργου Λιβάνη, με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ και λίγους μήνες! Η Μαριαλένα ήταν ξεκάθαρη και η παραγωγή πρέπει να σεβαστεί την απόφασή της!

Κωλοτούμπα από την Σοφία – Πλησιάζει η ώρα της και αρχίζει να ζητάει συγνώμη

Νέα ανατροπή στο Survivor 4 θα έχουμε τη νέα εβδομάδα και θα την παρατηρήσουμε από το επεισόδιο της Κυριακής!

Πρωταγωνίστρια φυσικά θα είναι η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία αποκτά το δικό της ενδιαφέρον μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη!

Η Σοφία την “πάτησε” αφού είχε δει το ρεύμα που είχε η Ανθή στις ψηφοφορίες και σου λέει “εδώ είμαστε” δίπλα της θα συνεχίσουμε αρκετά στο παιχνίδι! Ο στόχος της Σοφίας είναι γνωστός. Να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στο παιχνίδι για να μαζέψει επιπλέον χρήματα! Θα τα καταφέρει; Χλωμό.

Η Σοφία την “πάτησε” και πλέον έρχεται και η σειρά της. Το έχει καταλάβει και προσπαθεί να το φέρει όλο τούμπα! Πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως ήδη, μετά την αποχώρηση της Ανθής, προσπαθεί να κάνει κωλοτούμπα μεγατόνων και αρχίζει να ζητάει συγνώμες, ρίχνοντας μάλιστα τις ευθύνες στην Ανθή.

Η Σοφία Μαργαρίτη προσπαθεί να τα βρει με τους συμπαίκτες της και ιδιαίτερα με τον Τριαντάφυλλο, καθώς έχει καταλάβει ότι ο τραγουδιστής επηρεάζει αρκετούς!

Γιατί έχει αρχίσει να κάνει την κωλοτούμπα αυτή η Σοφία; Μα φυσικά γιατί είναι σίγουρο πως εφόσον χάσουν ασυλία οι κόκκινοι αυτή την εβδομάδα θα είναι δεδομένα υποψήφια, είτε από την κάλπη, είτε από το άτομο που θα κερδίσει την ατομική ασυλία! Και μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα είναι και εκείνη που πιθανόν να αποχωρήσει μας και η διαφορά της από την Ανθή Σαλαγκούδη προχτες ήταν ελάχιστες ψήφοι! Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε πολύ λίγο θα σας αποκαλύψουμε ποια ήταν αυτή η διαφορά που κράτησε την Σοφία στο Survivor και έδιωξε την Ανθή Σαλαγκούδη!

Για 20 περίπου ψήφους δεν παρέμεινε η Ανθή Σαλαγκούδη

Μια τρομερή αποκάλυψη σας έρχεται στο φως σήμερα σχετικά με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor και την παραμονή της Σοφίας Μαργαρίτη!

Αρχικά να τονίσουμε πως η παραμονή ή αν προτιμάτε η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στις δύο προαναφερόμενες γυναίκες! Η Μαριάνθη ήταν πρώτη με μεγάλη διαφορά στη προτίμηση του κοινού και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της ψηφοφορίας!

Το ντέρμπι όμως ανάμεσα σε Σοφία και Ανθή ήταν μεγάλο από την στιγμή που άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές μέχρι και εκείνη που έκλεισαν! Χαρακτηριστικά μας μετέφεραν πως αν είχε κρατήσει ένα ακόμα λεπτό η ψηφοφορία ίσως και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικά καθώς μια φορά η Σοφία ήταν από πάνω και μια η Ανθή! Τελικά η μπίλια έκατσε στη Σοφία και η Ανθή αποχώρησε! Όπως σας έχουμε αποκαλύψει και από τον τίτλο του άρθρου η διαφορά ανάμεσα σε Σοφία και Ανθή, σε Ανθή και Σοφία ήταν μόλις 20 ψήφοι! Μην το “δένετε και εσείς το 20, μπορεί να είναι και 15 μπορεί να είναι και 40”! Γύρω εκεί μας είπαν, γύρω εκεί σας μεταφέρουμε!

Χαρακτηριστικό ήταν και το άλλο που μας αποκάλυψαν! Πως στα 4 χρόνια που διεξάγεται το ελληνικό Survivor στον Άγιο Δομίνικο δεν είχε υπάρξει τόσο μικρή διαφορά ανάμεσα σε ψήφους. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι ψήφοι και των δύο ήταν ελάχιστοι σε σχέση με άλλες ψηφοφορίες, ενώ και ο κόσμος που συμμετείχε στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ήταν ούτε ο μισός από τις προηγούμενες, κάτι που σημαίνει πως το ρεύμα που είχε η Ανθή Σαλαγκούδη απείχε από την συγκεκριμένη ψηφοφορία!

26/02/2021SPOILERspoiler 26/02/2021SurvivorSurvivor 26/02/2021Survivor SpoilerSurvivor spoiler 26/02/2021ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣάκη ΚατσούληΣοφία Μαργαρίτη