Survivor Spoiler 25-2 – Αυτοί ειναι οι 4 νέοι παίκτες

Survivor Spoiler 25-2 – Η νέα εβδομάδα στο Survivor φέρνει πολλές εκπλήξεις και χαρές για τους παίκτες και τους θεατές. Καθώς η 7η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με δάκρυα και διπλή αποχώρηση, η είσοδος του Ατζούν Ιλιτζαλί φέρνει νέο αέρα στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler 25-2 – Αυτοί ειναι οι 4 νέοι παίκτες

Ο Τούρκος παραγωγός κάνει την εμφάνισή του φέρνοντας μαζί του μια μεγάλη έκπληξη: τον θρυλικό Ροναλντίνιο. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπάρχει καμία δυσάρεστη ανακοίνωση, αλλά μια μεγάλη πρόκληση σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μάχης. Οι παίκτες θα κληθούν να ανταγωνιστούν τον Ροναλντίνιο σε έναν αγώνα που υπόσχεται αμέτρητα δώρα για τον νικητή. Πριν από την εμφάνισή του στο Survivor, ο Ροναλντίνιο είχε ήδη κάνει αίσθηση στο τουρκικό ριάλιτι επιβίωσης, δείχνοντας τις ικανότητές του σε αγώνες ποδοβόλεϊ και beach soccer.

Με ένα εντυπωσιακό γκολ που άφησε άφωνους τους πάντες, απέδειξε ότι είναι ένας αντίπαλος που δεν πρέπει να υποτιμάται. Ανάμεσα στους νέους παίκτες που εισέρχονται στο παιχνίδι, ξεχωρίζει η 28χρονη Αναστασία Τσέρου, μπασκετμπολίστρια που έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες, ενώ είναι επίσης ο Νίκος Ρικουνάκης, λάτρης των σπορ και των μηχανών. Επίσης, η Κατερίνα Ζαφειρίου, βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού Βόλου, και η Ευγενία Μπόρλα, με πολυετή εμπειρία στη γυμναστική και την καλλισθενική, εντείνουν τον ανταγωνισμό στο παιχνίδι.

Με την παρουσία του Ροναλντίνιο και την έλευση νέων παικτών, το Survivor υπόσχεται ακόμα περισσότερη ένταση και δράση στις επόμενες εβδομάδες. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο που τους περιμένει. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor