Survivor spoiler 25/03/2021: Επιστρέφει οριστικά ο Κρις Σταμούλης – Διαβάστε πότε…

Survivor spoiler 25/03/2021: Πριν μια εβδομάδα σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Κρις Σταμούλης επιστρέφει στο Survivor και τελικά το σενάριο αυτό παίρνει σάρκα και οστά!

Survivor spoiler 25/03/2021: Επιστρέφει οριστικά ο Κρις Σταμούλης – Διαβάστε πότε…

Συγκεκριμένα την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή του Open “Ευτυχείτε”, η οποία έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα έγκυρη στα ρεπορτάζ της γύρω από το Survivor! Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή ο Κρις Σταμούλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Survivor, παρότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει βρεθεί σε αρκετές εκπομπές και αυτό αναμένεται να συμβεί το Πάσχα!

Πιθανότητα η επιστροφή του θα γίνει στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα και αναμένεται να το τερματίσει σε τηλεθέαση! Ο λόγος που επιστρέφει ο Κρις Σταμούλης είναι επειδή αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης και στην ουσία παίρνει τη θέση του!

Εύλογο είναι το ερώτημα γιατί η παραγωγή επέλεξε τον Κρις Σταμούλη και όχι τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος χρονικά παίκτης που αποχώρησε από τη μπλε ομάδα! Ο λόγος είναι πως ο Κρις Σταμούλης αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες από τη στιγμή που βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς, με τον οποίο ο Κρις ήταν κολλητός μέσα στο παιχνίδι!

Τώρα θα μας πείτε τι θα συμβεί αν έχει αποχωρήσει μέχρι το Πάσχα ο ηθοποιός; Όσο υπάρχει η κλίκα Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης δύσκολα θα βγαίνει άλλος υποψήφιος, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι ισχυρός στο τηλεοπτικό κοινό!

spoiler 25/03/2021Survivor 25/03/2021Survivor SpoilerSurvivor spoiler 25/03/2021Κρις Σταμούλης