Survivor Spoiler 24/1 – Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler 24/1 – Το Survivor επιστρέφει δυναμικά, δημιουργώντας ένταση και συζητήσεις καθώς πλησιάζει στον ένα μήνα προβολής του μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ. Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα στον αέρα, έχει καταφέρει να προκαλέσει συζητήσεις για τους τσακωμούς και τις ίντριγκες μεταξύ των παικτών σε κάθε εκπομπή.

Survivor Spoiler 24/1 – Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Η απόφαση να εισαχθεί ο Αλέξης Παππάς στο παιχνίδι αποδείχθηκε σοφή, καθώς από τα πρώτα επεισόδια προκάλεσε ένταση. Η είσοδος του Λαμάϊ στους Μαχητές περισσότερο άναψε τα αίματα. Πέρα από τις εντάσεις, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αλλαγή στη διαδικασία αποχώρησης. Φέτος, το κοινό δεν έχει λόγο και μετράει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Κάθε εβδομάδα, τρεις υποψήφιοι βγαίνουν από την ψηφοφορία και ο τέταρτος από τον MVP παίκτη. Για αυτή την εβδομάδα, η Κρίση Καθάργια είναι η πρώτη υποψήφια.

Στη δεύτερη ψηφοφορία, ψηφίστηκαν η Όλγα και η Μαρία, με την Όλγα Πηλιάκη να αποχωρεί. Χθες, η Δώρα Νικολή βγήκε υποψήφια, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα, που ήταν MVP, ψήφισε την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Όλγα Πηλιάκη και Δώρα Νικολή θεωρούνται από τις πιο αγωνιστικές, επομένως πιθανόν να παραμείνουν στο Survivor για μια ακόμα εβδομάδα. Το παιχνίδι λοιπόν εστιάζεται στη μάχη μεταξύ της Κρίσης Καθάργια και της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

Φαίνεται ότι το βάρος κλίνει προς την Κρίση, που, σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, είναι η πιθανή παίκτρια προς αποχώρηση. Εκτός από την αποχώρηση, το επεισόδιο υπόσχεται ανατροπές. Ο Βολικάκης πρόκειται να κάνει αποκάλυψη “βόμβα” για τη Διάσημη ομάδα, ξεσκεπάζοντας τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor