Survivor Spoiler 24/1/24 – Ο Βολικάκης βγάζει τα άπλυτα τους στη φόρα

Survivor Spoiler 24/1/24 – Το σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπως προέκυψε από το συναρπαστικό trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ανέδειξε τις πραγματικές σχέσεις και τις κρυμμένες διαμάχες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Η αρχική ενότητα της διαδρομής των διασήμων, που φαίνονταν συνεκτική με νίκες, υπέστη σοβαρές ρωγμές καθώς η εβδομάδα προχωρούσε στον αγώνισμα επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler 24/1/24 – Ο Βολικάκης βγάζει τα άπλυτα τους στη φόρα

Η κορύφωση των εντάσεων προκύπτει με την αποκάλυψη του Αλέξη Παππά, ο οποίος αποκαλύπτει στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες του ανησυχητικές δηλώσεις ενός συμπαίκτη του. Αναφέρει πώς αυτός ο παίκτης τον απείλησε εκτός κάμερας και αναδεικνύει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Οι λέξεις “θα τα πούμε έξω” και η απειλή με βία καταδεικνύουν τον αληθινό χαρακτήρα του συγκεκριμένου παίκτη. Από την πλευρά του, ο Χρήστος Βολικάκης εξομολογείται ότι αποφάσισε να βγει και να αποκαλύψει την αλήθεια, κατηγορώντας τον ψεύτικο χαρακτήρα του συμπαίκτη του.

Ο Αλέξης Παππάς αναδεικνύει επίσης τις συγκρούσεις με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία διανύει στιγμές έντασης και δάκρυα, αρνούμενη όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Η αναταραχή αυτή προηγείται του αγώνα αποχώρησης, όπου Ολγα, Δώρα, Χρύσα και Κρίστη θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Η αγωνία για το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει προσθέτει ένταση σε ένα ήδη φορτισμένο επεισόδιο. Έτσι, οι θεατές περιμένουν με ανυπομονησία να διαπιστώσουν ποια θα είναι η εξέλιξη του παιχνιδιού και ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το Survivor.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor