Survivor spoiler 24/03/2021: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 24/03/2021: Η κόκκινη ομάδα κέρδισε και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας του Survivor, παίρνοντας άνετα το αποτέλεσμα απέναντι στην μπλε και ηρεμώντας πλήρως, καθώς δε θα φύγει κανείς εκ των παικτών της αυτή την εβδομάδα.

Survivor spoiler 24/03/2021: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Οι Μπλε για ακόμη μια φορά σύμφωνα με το serfare.com πλήρωσαν την απουσία του Σάκη Κατσούλη κατά κύριο λόγο, αν και παράλληλα το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τους παίκτες τους να λογομαχούν πριν από την αναμέτρηση.

Οι Κόκκινοι πήραν άνετα με 10-4 την νίκη και απόλαυσαν παράλληλα, έπαθλο φαγητού, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Κάπως έτσι η μπλε ομάδα μίλησε στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και συμπληρώθηκε έτσι, η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, με τον Τζέιμς Καφετζή και την Χριστίνα Κεφαλά να συμπληρώνουν την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Να διευκρινίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ενδέχεται να διαρρεύσουν και άλλες πληροφορίες μέσα στην ημέρα και να έχουμε κάποια ανατροπή.

Πληροφορίες λένε οτι η μπλέ ομάδα θα χωριστεί στα αγωνίσματα, μόνο με τρεις παίκτες θα παραταχθεί η μπλε ομάδα στο έπαθλο επικοινωνίας. Μόνο μια τριάδα, η έτερη θα αρνηθεί να παίξει. Βέβαια, επειδή Χριστίνα Κεφαλά και Σάκης Κατσούλης είναι τραυματισμένοι, δεν ξέρουμε ποια θα είναι αυτή η τριάδα. Πάντως κατά 99% θα παίξουν μόνοι τους οι Τζέημς Καφετζής, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης. Σε μια προσπάθεια να αποδείξουν πως μπορούν χωρίς τους άλλους!

Μετά απο όλες αυτές τις εξελίξεις η ομάδα που θα απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας θα είναι η μπλε ομάδα.

24/03/2021spoiler 24/03/2021Survivor 24/03/2021Survivor SpoilerSurvivor spoiler 24/03/2021Αυτή η ομάδα κερδίζειέπαθλο επικοινωνίας