Survivor Spoiler 23/2/2021: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την δεύτερη ασυλία!

Survivor Spoiler 23/2/2021: Τον τελευταίο καιρό το κλίμα στις δυο παραλίες είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Οι ομάδα είναι διχασμένες και χρειάζεται μια μικρή αφορμή για έρθει η έκρηξη και τα μαχαιρώματα.

Survivor Spoiler 23/2/2021: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την δεύτερη ασυλία!

Αυτό φάνηκε και μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι κόκκινοι έχασαν και χρειάστηκε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Τότε βγήκαν τα μαχαίρια με την Ανθή Σαγκαλούδη να βρίσκεται στο στόχαστρο καθώς πήρε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Μπορεί οι περισσότεροι συμπαίκτες της να την ψήφισαν, αλλά εκείνη δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα με τον Τριαντάφυλλο.

Tην προηγούμενη εβδομάδα οι γυναίκες της μπλε ομάδας είχαν ασυλία αλλά αυτό από σήμερα δεν ισχύει!

Πλέον στην Μπλε ομάδα είναι τέσσερις γυναίκες με την προσθήκη της Χριστίνας, και αναμένεται να μπει και η Έλενα Χαμπέρη σύντομα. Τέλος λοιπόν ο κανόνας των τριών γυναικών που υπήρχε, και από εδώ και πέρα όποτε χάσουν ασυλία οι Μπλε τα κορίτσια της ομάδας θα μπορούν να ψηφιστούν.

Μετά το τέλος του συμβουλίου οι δυο ομάδες πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να πάνε στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας. Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο είναι κατηγορηματικές και παρά την φιλότιμη προσπάθεια των Κόκκινων, το 2-0 θα έρθει για τους Μπλε και η πολυπόθητη ασυλία.

Πλέον είμαστε στην αναμονή για τους προτεινόμενους για αποχώρηση, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδη στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή δημοσιογράφος είναι υποψήφια και παρά το αρνητικό κλίμα εντός της ομάδας εκείνη καταφέρνει να παραμείνει στο παιχνίδι.

23/2/2021SPOILERSpoiler 23/2/2021SurvivorSurvivor 23/2/2021Survivor Spoiler 23/2/2021δεύτερη ασυλία