Survivor Spoiler 23/1 – Χατζηανδρέου – Λαμάι σφάζονται

Survivor Spoiler 23/1 – Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν είχε κανέναν λόγο να κρύψει τη δυσαρέσκειά της έναντι του Σωτήρη Λαμάι, με τον οποίο είχαν έντονη αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Η αναφορά του Λαμάι στη Δώρα ως “βουνό” προκάλεσε πικρία στην Ασημίνα, καθώς αυτό όχι μόνο υπογράμμισε την ήττα της στον αγώνα, αλλά την έκανε και να αντιμετωπίζει ένα παρατσούκλι που την στιγμάτιζε.

Survivor Spoiler 23/1 – Χατζηανδρέου – Λαμάι σφάζονται

Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επέκρινε ανοιχτά τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor 2024, ρίχνοντας άγριο κράξιμο προς την παίκτρια. Κατά την άποψη της Ελίζαμπεθ, η Δαλάκα όχι μόνο αμαυρώνει το όνομά της με τη συμμετοχή της, αλλά και αναλώνεται περιττά στο παιχνίδι. Σε συνέντευξή της στο “Γεια σου”, η Ελίζαμπεθ επικρίνει έντονα τη συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor, καταλογίζοντάς της ότι δημιουργεί θόρυβο και ενοχλεί.

Εκφράζει την κούραση της από τα ουρλιαχτά της Χατζηανδρέου και επισημαίνει πως η συμπεριφορά αυτή δεν είναι καθόλου γυναικεία. Όσον αφορά την Κατερίνα Δαλάκα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι αυστηρή στα λόγια της, χαρακτηρίζοντάς την ως παίκτρια που αμαυρώνει το όνομά της με την επανειλημμένη συμμετοχή της στο ριάλιτι. Επικαλείται το περσινό περιστατικό της κλοπής σάντουιτς για να αποδείξει ότι η Δαλάκα αναλώνεται και χαλάει το όνομά της, καλώντας τη να σταματήσει τη συμμετοχή της στο παινίδι προτού προκαλέσει περισσότερα προβλήματα.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor