Survivor Spoiler 23/1/24 – Η Κόντρα συνεχίζεται – Με αποκάλεσε μ@@@α θα γίνει χαμός

Survivor Spoiler 23/1/24 – Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2024, η κόντρα μεταξύ του Αλέξη Παππά και του Σωτήρη Λαμάι επιδεινώθηκε, αποκαλύπτοντας ένταση και αντιπαράθεση που φαίνεται να είναι αναπόφευκτη. Η διαμάχη τους, η οποία ακούστηκε ακόμη και μετά την ένταξη του Σωτήρη στην ομάδα των Μαχητών, φαίνεται να επεκτείνεται και στο χθεσινό επεισόδιο.

Survivor Spoiler 23/1/24 – Η Κόντρα συνεχίζεται – Με αποκάλεσε μ@@@α θα γίνει χαμός

Σε ένα βίντεο, ο Σωτήρης Λαμάι αναφέρεται στον Αλέξη Παππά με επικριτικό τόνο, κατηγορώντας τον ως “Ηθοποιό του Hollywood το λιγότερο.” Αυτή η φράση, που αποτελεί τον πυρήνα της διαμάχης, επαναλαμβάνεται στον τόνο του προκλητικού ανταγωνισμού. Στο παρελθόν, ο Αλέξης Παππάς εξέφρασε το παράπονό του για τη συμπεριφορά του Σωτήρη Λαμάι, περιγράφοντας την ως επιθετική και ιδιαίτερα προς το πρόσωπό του.

Στο χθεσινό επεισόδιο, αναφέρθηκε σε περιστατικά όπου ο Σωτήρης φέρεται ως να τον προσέβαλε λεκτικά, χρησιμοποιώντας ακατάλληλα λόγια που ύστερα αποσύρθηκε, αλλά άφησαν το σημάδι τους. Επίσης, στο συμβούλιο του νησιού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανακάλυψε την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Σωτήρη Λαμάι, κατηγορώντας τον ότι πατάει συνεχώς πάνω στη φωνή των γυναικών. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του και ενίσχυσε την ένταση στο νησί.

Στην αρχή του προηγούμενου επεισοδίου, ο Αλέξης Παππάς εξέφρασε τα παράπονά του, αναφερόμενος στον Σωτήρη Λαμάι. Ανέφερε περιστατικά όπου ο Σωτήρης φαίνεται να επιδεικνύει επιθετική συμπεριφορά, ιδίως προς το πρόσωπό του. Η αντιπαράθεση φαίνεται να αποκτάει συνεχώς νέες διαστάσεις, με τους δύο παίκτες να ρίχνουν βέλη ο ένας στον άλλον. Με την προσθήκη της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο μίγμα, το κλίμα στο Survivor 2024 γίνεται ολοένα πιο έντονο και φαίνεται πως η κόντρα ανάμεσα στους παίκτες δεν έχει τελειωμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor