Survivor Spoiler 22/2/21: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα ασυλίας;

Survivor Spoiler 22/2/21: Μετά από ένα απολαυστικό αγώνα που η αλήθεια είναι ότι πλάκα είχε, αλλά από μπαλίτσα λίγοι το είχαν, και όταν οι Μπλε είχαν Μπάρτζη, Κατσούλη, και Τζέιμς που ειδικά οι δύο τελευταίοι βρισκόντουσαν με κλειστά μάτια, λογικό ήταν να κερδίσουν και μάλιστα καθαρά με 10 – 6. Και το έπαθλο που ήταν ταχίνι ήταν ότι πρέπει, αφού είναι γνωστό ότι είναι πολύ δυναμωτικά. Το ταχίνι κάνει θαύματα και θα βοηθήσει τους Μπλε. Μια χαρά τους ήρθε….

Survivor Spoiler 22/2/21: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα ασυλίας;

Σήμερα Δευτέρα έχουμε αγώνισμα για την πρώτη ασυλία. Από το τρέιλερ βλέπουμε ότι υπάρχει υγρό στοιχείο. Αγώνισμα που απαιτεί πολύ αντοχή και ικανότητα.

Στο παρελθόν έχουμε δει ότι οι Μπλε είχαν παρουσιαστεί πιο δυνατοί σε τέτοιου είδους αγωνίσματα. Από την άλλη με τις νέες προσθήκες φαίνεται ότι οι Μπλε είναι πιο ενισχυμένοι κάτι που φάνηκε και σήμερα, άσχετα αν είχαμε ποδόσφαιρο που δεν είναι εύκολο να το ξέρουν καλά όλοι. Αλλά η πρώτη ματιά, αυτήν την γεύση μας άφησε.

Από την άλλη οι Κόκκινοι δεν είναι και στα καλύτερα τους. Έχουν πάρει για τα καλά μπροστά οι κλίκες. Ο Κοψιδάς ανέκφραστος σήμερα. Σαν προβληματισμένος μας φάνηκε. Βέβαια και ο Τζέιμς βλέπει την δυάδα των Κρις-Αλέξη να γίνεται πεντάδα και αρχίζει να ιδρώνει….

Άρα από εσωτερικά προβλήματα και οι δύο ομάδες είναι στα καλυτερότερα τους. Ισοπαλία εδώ. Αγωνιστικά οι Μπλε έχουν καλύτερο υλικό, αλλά όπως λέμε πάντα τα ματσαρίσματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Είναι και η ΑΝΘΗ σε φόρμα. Άντε να κερδίσεις αν την έχεις στην ομάδα σου. Ξεκινάς χάνοντας με 2-0 από χέρι…. Ο Κοψίδας θα χρειαστεί να περιμένει με την Ανθή.

Πάμε και στο ζουμί όμως. Καλά όλα αυτά, αλλά τελικά τι μένει; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Σύμφωνα με τα δεδομένα ως τώρα η ζυγαριά γέρνει υπερ των μπλέ.

Πολύ νωρίς ακόμα, αλλά δεν θα αργήσει να ανέβει εκτίμηση για νικητή, αν και είπαμε αρκετά παραπάνω. Ντέρμπι το περιμένουμε σήμερα.

22/2/21SPOILERSpoiler 22/2/21SurvivorSurvivor 22/2/21Survivor Spoiler 22/2/21ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΣΥΛΙΑΣΠοιοι κερδίζουν σήμερα