Survivor Spoiler 22/1/24 – Ο Παπαδόπουλος σταυρώνει τον Λαμάι – Δεν έχει ιδέα που βρίσκεται

Survivor Spoiler 22/1/24 – Ο Παύλος Παπαδόπουλος, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time του ΣΚΑΙ, ανέλαβε να μοιραστεί τις εμπειρίες του από το ριάλιτι επιβίωσης. Σε μια ζωντανή συζήτηση τη Δευτέρα 22/1, εκθέτοντας τις απόψεις του χωρίς φόβο και με απόλυτη ειλικρίνεια.

Survivor Spoiler 22/1/24 – Ο Παπαδόπουλος σταυρώνει τον Λαμάι – Δεν έχει ιδέα που βρίσκεται

Ο πρώην παίκτης επικεντρώθηκε στην αντικειμενική ανάλυση της ψηφοφορίας των συμπαικτών του, την οποία θεώρησε άδικη. “Η Κατερίνα με θεώρησε αδύναμο παίκτη και ψηφίστηκα από τα περισσότερα παιδιά. Δεν το θεωρώ δίκαιο, γιατί όταν έχεις συμπαίκτες που θεωρείς παικταράδες, πρέπει να επιδεικνύουν αντίστοιχη επίδοση. Ζορίζεσαι πολύ στο Survivor, έχασα εννιά κιλά!” ανέφερε αποκαλύπτοντας την δύσκολη εμπειρία της απώλειας βάρους.

Σχετικά με τις νέες προσθήκες στο παιχνίδι, εξέφρασε την άποψή του για τον Λαμάι και τον Παππά. “Ο Λαμάι νομίζει ότι είναι στο Tik Tok και όχι στο Survivor. Δεν μπορεί να φτάσει τον Παππά, ο οποίος είναι πολύ ήρεμος και τον διαχειρίζεται πολύ καλά” επεσήμανε, παραθέτοντας τη δική του αντίληψη για τη συμπεριφορά των παικτών. Αναφορικά με τις ίντριγκες στην ομάδα του, αποκάλυψε: “Τα κορίτσια συζητούσαν περισσότερο για το MVP, ενώ εμάς τα αγόρια μας ενδιέφερε περισσότερο η ομάδα.

Οι κοπέλες έχουν περισσότερο προσωπικό σκοπό. Ορισμένες έχουν μπει για να κερδίσουν ξανά το παιχνίδι. Τέλος, ο Παύλος δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τον ενδεχόμενο συμπαίκτη, Τζέιμς Καφετζή. “Δεν ακούγονται καλά λόγια για τον Τζέιμς, ούτε στρατηγικά, ούτε ως παίκτη. Δεν ήταν ποτέ ομαδικός παίκτης, και οι κόκκινοι θα τον υποδεχθούν ‘κρύα’. Δεν θα τον επέλεγα συμπαίκτη, βάσει όσων έχω δει στην τηλεόραση” σχολίασε, προσθέτοντας μια προειδοποίηση για τις προκλήσεις που ενδέχεται να φέρει η είσοδός του στο παιχνίδι.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor