Survivor Spoiler 21-2 – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Survivor Spoiler 21-2 – Οι παίκτες του Survivor έφεραν στο προσκήνιο μια νέα ανατροπή χθες, 20 Φεβρουαρίου, καθώς με τις αποφάσεις τους ανατράπηκε η γυναικεία υποψηφιότητα σε δύο νέες ψηφοφορίες. Αυτές οδήγησαν τέσσερις άνδρες σε διαδικασία αποχώρησης, δημιουργώντας ένα έντονο θρίλερ στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor Spoiler 21-2 – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Αρχικά, οι διάσημοι μετά την ήττα τους στην προηγούμενη δοκιμασία, ψήφισαν στην κάλπη, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του Αλέξη με επτά ψήφους έναντι των πέντε που έλαβε ο Ντάνιελ. Έτσι, η Μαριλίνα “σώθηκε” από τη διαδικασία αποχώρησης, ενώ ο Τουρκογεώργος διατήρησε την υποψηφιότητά του, λόγω των τραυματισμένων Όλγα και Μαρία που απαλλάχτηκαν από την ψηφοφορία, ευνοώντας τη Μαριλίνα. Στη συνέχεια, οι μαχητές κλήθηκαν να προχωρήσουν σε νέα ψηφοφορία, αφού ο Φάνης εξαιρέθηκε λόγω τραυματισμού.

Σταμάτης και Τζέιμς έδωσαν μια μάχη, με τον Σταμάτη να αποχωρεί, παρά το γεγονός ότι και αυτός υπέφερε από τραυματισμό. Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ο Σταμάτης δεν περίμενε να βρεθεί υποψήφιος, εκφράζοντας απογοήτευση για την έλλειψη υποστήριξης από την ομάδα του.
Ως MVP της εβδομάδας, η Ιωάννα των μαχητών πρότεινε τον Νίκο Γκάνο ως τρίτο υποψήφιο, εκφράζοντας την πεποίθησή της για τις πιθανότητες επιβίωσής του Σταμάτη.

Η ανατροπή έγινε όταν ο Γκάνος αποκάλυψε στο συμβούλιο πως ο Χρήστος Βολικάκης είχε ζητήσει από τον Περπατάρη να μην τον υποδείξει ως υποψήφιο, επιλέγοντας αντί αυτού τον Νίκο Γκάνο. Ωστόσο, ο Γιάννης των μαχητών διαψεύδει αυτή την πληροφορία. Τέλος, φαίνεται πως δύο παίκτες των μαχητών έχουν έρθει πιο κοντά τις τελευταίες μέρες, με τη Σταυρούλα και τον Γιάννη να δείχνουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους, κάτι που σχολίασε και η Μαριλίνα, εκφράζοντας την ελπίδα της για ένα νέο ζευγάρι στο reality επιβίωσης. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor